Werkis Harderwijk op zoek naar aanpakkers!

Werkis is op zoek naar aanpakkers! Ben jij of ken jij iemand die zich wil onderscheiden in het uitvoeren van een mooi vak? Dat is mogelijk! Werkis heeft diverse opties om als leerling aan de slag te gaan. Zo kun je als leerling glaszetter, chaletbouwer, service- of installatiemonteur direct aan de slag. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Loop dan eens binnen op de vestiging, de koffie staat klaar!

Leerling monteur (M/V)

Harderwijk, 36 uur per week
Heb jij weinig tot geen ervaring met het plaatsen van Cv-installaties, maar lijkt het je enorm interessant om hiermee aan de slag te gaan? Dan is deze vacature wat voor jou!

Als leerling zal je geschoold worden tot volwaardig monteur. Tijdens je functie als leerling monteur word je door de ervaren monteur wegwijs gemaakt in het vak. Zo leer je alle kneepjes van het vak en word je klaargestoomd om in de toekomst zelfstandig aan de slag te gaan.
Bekijk de volledige vacature.

Leerling Glaszetter (M/V)

Harderwijk, 40 uur per week
Ben jij een echte aanpakker en handig met je handen? Dan is deze functie echt iets voor jou!
Wij zijn per direct opzoek naar een leerling glaszetter (M/V) uit omgeving Harderwijk. Als leerling glaszetter word jij intern opgeleid tot zelfstandig glaszetter. In de werkzaamheden van jou zit veel variatie. De ene keer werk je een hele week aan een project en de andere week dagelijks op een andere werkplek te vinden.
Bekijk de volledige vacature.

Leerling timmerman (M/V)

Harderwijk, 36 uur per week
Voor meerdere opdrachtgevers in de omgeving van Harderwijk zijn wij op zoek naar leerling timmermannen. Eén opdrachtgever is een klein timmerbedrijf met 3 medewerkers. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de werkplaats. Een andere opdrachtgever is een bedrijf dat meer in de buitendienst acteerd. Naar welke optie gaat jouw voorkeur uit?
Bekijk de volledige vacature.

Leerling installatiemonteur (M/V)

Lelystad, 40 uur per week
Wil je werken in de techniek en opgeleid worden tot allround installatiemonteur? Ben jij de kandidaat die de mouwen op wilt stropen en niet bang is om zijn handen vuil te maken? 
Als leerling monteur assisteer je bij diverse voorkomende installatiewerkzaamheden. Je helpt bij het aanleggen of aanpassen van voornamelijk leidingwerken, sanitair, ketels, ventilatie systemen, maar ook zinkwerk. Het assisteren bij monteren en aansluiten van sanitair benodigdheden zoals kranen, wastafels, radiatoren, toiletten en riolering behoren tevens tot het takenpakket. Je wordt samen met een allround monteur ingezet ten behoeve van de verbouw, nieuwbouw en renovatie.
Bekijk de volledige vacature.