Inschrijven voor de Waterfronttour kan weer!

Na de successen van de voorgaande jaren vindt op zondag 10 september 2017 het wielerevenement de Waterfront Tour weer plaats vanaf het terrein van Bouw & Infrapark en TREK aan de Ceintuurbaan.

Gezinnen en recreatieve fietsers kunnen gezellig in hun eigen tempo genieten van de omgeving tijdens de tocht van ongeveer 45 kilometer. Voor deze groepen is ook een aantal fietsnavigatiesystemen beschikbaar. Lekker makkelijk.

De fanatiekere fietsers maken een tocht van 80 of zelfs 120 kilometer onder deskundige begeleiding van motorfietsers. Veiligheid staat voorop. De 120 kilometer fietsers worden opgezweept door voorrijders die het tempo hoog houden. Voor de echte bikkels dus.

De routes zijn uitgezet door de afwisselende en rijke omgeving van Harderwijk met water, bos, zand en cultuur. Halverwege de tocht kunnen alle deelnemers genieten van een goed verzorgde lunch bij Gasterij Zondag in Garderen en daar de ervaringen van het eerste deel van de Tour uitwisselen.

Na afloop van de tochten wacht een echt feest met eten, drinken, gezelligheid en fietsendemonstraties. Allemaal bij de inschrijfprijs inbegrepen.

Dagprogramma zondag 10 september 2017

  • 10.00 uur: Start 120 km (28 km/u)
  • 10.30 uur: Start 120 km (32 km/u)
  • 10.30 uur: Uiterlijk starten recreatieve rijders
  • 10.45 uur: Start 80 km
Mis deze tocht niet. Schrijf je in nu het nog kan. Kijk op www.waterfronttour.nl


Waterfronttour Harderwijk fietstocht


Wonen in Waterfront
TREK
Boonen Fietsen