VVOG verzuimt te winnen van Harkemase Boys (wedstrijdverslag)

VVOG is er niet in geslaagd om de thuiswedstrijd tegen Harkemase Boys te winnen. De ploeg van Hennie in ’t Hof speelde een prima wedstrijd, maar vergat zichzelf te belonen op een waaierig Sportpark de Strokel.

Bij VVOG begon Desmond Sturing in de basis. Hij verving de geblesseerde Roelof de Groot als linksback. VVOG begon wisselvallig aan de wedstrijd. De bal werd niet lang in de ploeg gehouden en de creativiteit op het middenveld ontbrak. Na een lastige openingsfase kwamen de Groen Witten na een kwartier beter in de wedstrijd.

De eerste grote kans van de wedstrijd was voor Mike Ahrens. Zijn vlammende schot kon nog maar net worden gekeerd in de hoek, het was de aanzet tot meer gevaar aan de kant van VVOG. In de 23ste minuut kregen de Harderwijkers de grootste kans van de eerste helft. Pernelly Biya werd keurig weggestuurd, maar de buitenspeler miste oog-in-oog met de keeper van Harkema.

Net voor de rust kreeg Harkemase Boys ook een prima kans, maar Kevin Rijnvis stopte het schot op een schitterende manier. Na de rust zette VVOG wat aan en kreeg het via een vrije trap van Mike Ahrens een goede mogelijkheid. In de 50ste minuut leek Harkemase Boys op 0-1 te komen, maar Kevin Rijnvis redde weer prima.

Na een kwartier spelen in de tweede helft moest VVOG twee tegenslagen verwerken. Eerst raakte Caifano geblesseerd en daarna kon Kevin Rijnvis ook niet verder. Het betekende een invalbeurt voor Jeroen Buitenhuis en het debuut van Wouter Polhoud in de Derde Divisie.

VVOG ging na de wissels op jacht naar de openingstreffer. Jeroen Buitenhuis was drie keer dicht bij de bevrijdende 1-0. Zijn laatste kans, was ook direct de grootste. Na een goede individuele actie kon de buitenspeler de bal echter niet in het goal krijgen, hij schoot op de paal.

Verder dan een gelijkspel kwam VVOG niet. Volgende week speelt VVOG uit tegen DOVO. Dan hopen we natuurlijk weer op uw steun.