VVOG pakt verdiende overwinning op Barendrecht (wedstrijdverslag)

VVOG pakt drie belangrijke punten na de 4-2 overeinning op Barendrecht.  De aansluiting met de middenmoot is hiermee gevonden. (Bekijk de video)

Met name de eerste helft bepaalde VVOG de wedstrijd. Jaime Bruinier weer in de basis was een rustpunt en zette de lijnen uit. Samen met Caifano Latupeirissa stonden zij vaak aan het begin van een VVOG aanval.

De eerste kans van de wedstrijd was voor Bas Wobbes. Hij vond de keeper op zijn pad. In de 11e minuut was het toch raak. Caifano Latupeirissa ontdeed zich van een aantal verdedigers en schoot diagonaal de bal binnen en bracht VVOG op een 1-0 voorsprong. In de 19e minuut kwam Barendrecht op gelijke hoogte. Finn Kluiver redde in eerste instantie nog, maar de inzet van Krolis was Paul Eppink te machtig.

VVOG heerste in de wedstrijd. De voorsprong kwam echter tot stand na een verkeerde terugspeelbal van een verdediger van Barendrecht. Mike Ahrens was eerder bij de bal dan doelman Levestone welke Ahrens vloerde. Strafschop. Mike Ahrens liet daarop doelman Levestone kansloos in de 29e minuut. De rust brak aan met een verdiende 2-1 voorsprong.

Barendrecht wisselde van der Wal voor Peter de Lange. De vraag is of dat VVOG zo verraste maar binnen drie minuten kreeg Barendrecht een drietal kansen. Paul Eppink redde de eerste prachtig. De tweede kans werd omgezet in een doelpunt maar was buitenspel. De derde kans was wel raak. In een uiterste krachtsinspanning probeerde Jeffrey Snijders nog te redden maar hij schoot de bal binnen en bracht de 2-2 op het scorebord.

VVOG was even de weg kwijt en Barendrecht schoot middels Bram de Bruin op de paal. Na een kwartier pakte VVOG hrt weer op. Zakaria Fadili verving Jaime Bruinier. Deze kwam op de links back positie en Jeffrey Snijders schoof door naar het middenveld. Ook Barendrecht ging aanvallend wisselen en de wedstrijd golfde op en neer.

In de 73e minuut kwam VVOG wederom op voorsprong. Mike Ahrens kon een voorzet geven op Rihairo Meulens en deze kopte keurig de 3-2 binnen. Een paar minuten later redde Paul Eppink prachtig op een inzet van Bakour. De laatste tien minuten drong Barendrecht steeds meer aan en zette alles op de aanval. Trainer Pieter Mulders bracht Randy Onuoha binnen ten koste van Mike Ahrens en Thomas Careman kwam voor Rihairo Meulens. In de 90e minuut maakte Bas Wobbes aan alle onzekerheid een einde.

de uitstekend spelende Jeffrey Snijders joeg goed door op de Barendrecht verdediging en veroverde de bal. Hij zag Bas Wobbes er beter voor  staan en deze schoot de bal binnen en bracht hiermee de eindstand van 4-2 op het scorebord. Een hardwerkend en voor elke meter vechtend VVOG werd hiermee beloond en kan hiermee verder. De eerstkomende tegenstander is de uitwedstrijd tegen VVSB uit Noordwijkerhout.

Aanstaande dinsdag 8 oktober speelt vvog onder 23 jaar tegen de leeftijdsgenoten van IJsselmeervogels voor de Acerbis beloftencomoetitie. De aanvang is 20.00 uur op sportpark "De Strokel".