VVOG Loot Urk, Huizen Tegen Ajax

VVOG zal de Zuiderzeecup dit jaar op 8 augustus openen tegen sv Urk. Dat wees de loting van vrijdag 22 juni uit. Tegelijkertijd zal sv Huizen het opnemen tegen AFC Ajax.

De loting werd dit jaar gehouden in de Vischafslag aan de haven van Harderwijk. Deze werd bijgewoond door afvaardigingen van de besturen van de deelnemende clubs en sponsoren van het toernooi.

Na een welkomstwoord van Reijer Roelofsen was het woord aan Bram van Polen en Maarten van Panhuis. Bram, oud speler van VVOG, werd geinterviewd door Maarten van Panhuis. Na dit interview werd de loting gedaan met behulp van de veilingklok.

Tegenstander van VVOG op 8 augustus zal sv Urk zijn. Zo speelt VVOG in korte tijd twee keer tegen de hoofdklasser uit Urk. Op 30 juni zullen beide ploegen een oefenwedstrijd spelen op de Strokel. Huizen, dat degradeerde naar de eerste klasse, zal op 8 augustus spelen tegen het naar de derde divisie gepromoveerde AFC Ajax.

De winnaars van beide duels zullen op 11 augustus de finale van de Zuiderzeecup spelen. Deze wedstrijd wordt vooraf gegaan door het duel om de 3e en 4e plaats.

Programma Zuiderzeecup

Loting Zuiderzeecup 2018

Timeflex Jobcentre

Adresgegevens

Verkeersweg 57
3842 LE Harderwijk

Telefoon

T. 020-2405533

Meer info