VVOG en FC Lisse delen de punten (wedstrijdverslag)

VVOG en FC Lisse hebben vandaag de punten gedeeld in een niet hoogstaande wedstrijd. VVOG startte zonder geschorste Rhiairo Meulens en Randy Onouha. Deze posities werden ingevuld door Jaime Bruinier en Jeroen Buitenhuis. Randy Onouha was door de vereniging geschorst naar aanleiding van de rode kaart in de wedstrijd tegen Ajax

Na de huldiging van Tim Muller vanwege zijn honderdste wedstrijd bij VVOG kwamen de mannen uit Lisse als beste uit de startblokken. Dit resulteerde in de 10e minuut in een mogelijkheid voor Rik Vermeulen maar zijn schot werd geblokt door Jan Jurrien Hop.

Ook een voorzet van Oussama Siali ging voorlangs het doel van Paul Eppink. Naarmate de eerste helft vorderde kwam VVOG beter in de wedstrijd. Dit resulteerde in een prima schot van Harrie Kersten in de 16e minuut. Een minuut later gaat Jeffrey Snijders goed door en schiet ook maar net over het doel van keeper Cummins van FC Lisse.

FC Lisse liet zich ook niet onbetuigd. Kubilay Koylij was in de eerste helft een ware plaag voor Jeffrey Snijders. In de 34e minuut was deze Jeffrey Snijders weer voorbij en legde de bal panklaar voor Jaap Zwetsloot en deze zet Lisse op een 0-1 voorsprong via een intikkertje.

Een paar minuten daarvoor brak VVOG heel snel uit en kon Bas Wobbes richting Lisse doel. Zijn goede inzet werd door keeper Cummins verwerkt tot hoekschop. Vlak voor rust wordt een inzet van wederom Bas Wobbes van de lijn gehaald door David Verweij. De daarop volgende hoekschop wordt door Tim Muller maar net overgekopt.

Trainer Mulders bracht na rust Thomas Careman in voor Jeroen Buitenhuis. Het voetbal werd niet beter. Beide ploegen hadden vaak moeite om eigen spelers te vinden waarbij FC Lisse wat balvaster was. In de 60e minuut moest Jaimie Bruinier zich laten vervangen voor Thomas Vossebelt. Een paar minuten later zette VVOG de 1-1 op het scorebord. Een vrije trap van de heel hard werkende Caifano Latupeirissa werd binnen gewerkt door Tim Muller.

Een paar minuten later leek Lisse wederom op voorsprong te komen. Maar een inzet van Koylu werd van de doellijn gehaald door Tim Muller. Trainer de Ruiter van Lisse probeerde nog het een en ander te forceren door het inbrengen van Tom Noordhoff en Tom Duindam. Thomas Careman kreeg nog een gele kaart voorgeschoteld van scheidsrechter Oosting na een reactie op een vermeende handsbal van een van de Lisse verdedigers in hun strafschopgebied.

In de laatste tien minuten kon de wedstrijd nog alle kanten op gaan met kansen voor beide doelen waar overigens FC Lisse de beste kansen had. De Lissenaren eindigde wedstrijd met tien man na een tweede gele kaart voor Jeffrey Perez Stoof. Scheidsrechter Oosting floot na 95 minuten af en moesten beide ploegen genoegen met een punt.

Volgende week zaterdag speelt VVOG wederom een thuiswedstrijd en wel tegen Barendrecht.