VVOG en ASV De Dijk houden elkaar in balans

VVOG is er niet in geslaagd om de wedstrijd tegen ASV De Dijk in een overwinning om te zetten. De ploeg van Hennie in ’t Hof kwam nog op voorsprong tegen de Amsterdammers, maar speelde uiteindelijk met 3-3 gelijk.

VVOG begon sterk aan de wedstrijd, maar wist het veldoverwicht niet in doelpunten uit te drukken.

Harrie Kersten was het dichtst bij de openingstreffer, maar zijn schoot ging rakelings over het doel. Na de goede openingsfase van de Harderwijkers, werd De Dijk sterker. In een tijdsbestek van tien minuten creëerden de Amsterdammers een aantal prima kansen. Het was te danken aan Kevin Rijnvis dat de 0-0 nog op het scorebord stond.

De lastige fase werd door VVOG overleefd. Uiteindelijk kwamen de Groen Witten zelfs op voorsprong. Uitblinker Harrie Kersten schoot verwoestend raak, 0-1. Na de rust had Mike Ahrens de 0-2 op zijn schoen, maar de middenvelder schoot iets te gehaast naast.

In de 50ste minuut kwam ASV De Dijk op gelijke hoogte. Kubilay Koylu maakte de belangrijke 1-1 voor de Amsterdammers. Drie minuten later lag de bal weer in het net en weer was het Koylu met de treffer. De voorsprong van VVOG was binnen een paar minuten weg. In de 64ste minuut kwam VVOG langszij. Een prachtige bal van Jeffrey Snijders kwam terecht op het hoofd van Harrie Kersten. De middenvelder kopte zijn tweede van de middag binnen.

De wedstrijd leek uit te draaien in een 2-2 gelijkspel. Toch kwam De Dijk weer verassend op voorsprong. Randill Verwey schoot de thuisploeg naar een bijna zekere overwinning. VVOG gaf echter niet op en invaller Caifano Latupeirissa bekroonde zijn invalbeurt met de verdiende gelijkmaker.

VVOG had in de allerlaatste minuut nog recht op een strafschop, maar de scheidsrechter wuifde de penalty weg. De Harderwijkers kunnen zich deze week gaan richten op de derby tegen DVS’33 op zaterdag.

Timeflex Jobcentre

Adresgegevens

Verkeersweg 57
3842 LE Harderwijk

Telefoon

T. 020-2405533

Meer info