VVOG boekt simpele overwinning op Achilles ’29 (wedstrijdverslag)

VVOG heeft op een zonnig sportpark de Strokel zijn vierde overwinning van het seizoen geboekt. Tegen hekkensluiter Achilles ’29 was de ploeg van Hennie in ’t Hof heer en meester en wonnen de Harderwijkers uiteindelijk met 4-1.

VVOG begon ijzersterk aan de wedstrijd. Onder aanvoering van het sterk spelende middenveld werden de gasten uit Groesbeek met de rug tegen de muur gezet.

De grote druk resulteerde in een vroege openingstreffer voor de Harderwijkers. Meulens schoot, na goed werk van Kurt, de 1-0 tegen de touwen.

Achilles leek van slag en VVOG ging op zoek naar de 2-0. Na een aantal gemiste kansen was het uiteindelijk Harrie Kersten, die na een uitstekende pass van Jeffrey Snijders de 2-0 binnen knalde. Na de 2-0 nam VVOG wat gas terug, maar Achilles kon nauwelijks een vuist maken.

Na de rust werd VVOG wat slordiger aan de bal. Het snelle positiespel van voor de rust was niet meer terug te zien en Achilles werd sterker. Na een aantal kansrijke situaties die Kevin Rijnvis onschadelijk maakte, kwam Achilles uiteindelijk op 2-1.

VVOG was even de kluts kwijt, maar vond na een mindere fase de vorm weer terug. Na een prachtige bal vanuit het middenveld kreeg Rihairo Meulens de bal, hij maakte oog-in-oog met de keeper geen fout.

VVOG leek bevrijd na Meulens’ goal. De Groen Witten gingen op zoek naar de beslissing in de wedstrijd en vonden die uiteindelijk ook. De uitstekend spelende Mike Ahrens kwam naar binnen en schoot knap raak.

VVOG speelde bij vlagen een prima wedstrijd tegen Achilles ’29. Ondanks dat de ploeg uit Groesbeek weinig weerstand kon bieden. Volgende week staat de topper tegen Noordwijk op het programma.
 

Timeflex Jobcentre

Adresgegevens

Verkeersweg 57
3842 LE Harderwijk

Telefoon

T. 020-2405533

Meer info