VVOG begint Zuiderzeecup tegen Huizen

Door Job Moll: VVOG is tijdens de loting van de Zuiderzeecup gekoppeld aan Huizen.

De confrontatie betekent het weerzien van Sam Doeve met zijn oude club. In de andere halve finale treft Urk de amateurs van Ajax.

VVOG is titelhouder met de overwinning op Huizen een jaar geleden. Het is het eerste kunstje van de nieuwe trainer Hans van Arum bij VVOG. Na het vertrek van dragende spelers als Samir Merraki en Jeremy de Graaf en de komst van verfrissende spelers als Sam Doeve en De Graaf probeert VVOG het succesvolle seizoen 2016/2017 te evenaren.
 
Het is de 6e editie van de vernieuwde Zuiderzeecup op sportpark de Strokel. VVOG won 3 van de 5 edities en tegenstander van dit jaar Huizen won er 2. De loting werd verzorgd door Henk en Marianne Timmer. Daarnaast werden de twee sporthelden ook geïnterviewd door voetbalcommentator Evert Ten Napel.
 
De zuiderzeecup staat gepland op 9, 11 en 12 augustus. Op vrijdagavond 10 augustus wordt er een veteranen/35+ toernooi georganiseerd. 16 tot 20 teams strijden om de Zuiderzee Veteranen Cup. Na afloop van het toernooi is er een feestavond in de tent met live muziek. Op 12 augustus word de finale van de Zuiderzeecup gespeeld tussen de twee winnaars uit de halve finales. 

Timeflex Flexibele arbeidszekerheid

Adresgegevens

Westeinde 25a
3844 DD Harderwijk

Telefoon

T. 020-2405533

Meer info