Vrouwenevent 2016 Kleur bekennen

Op zaterdag 5 november 2016 organiseert het Fonteinwerk onderdeel van de PGHarderwijk voor de derde keer het Vrouwenevent in Harderwijk  

Dit keer is het thema kleur bekennen. Het leven is veelzijdig en veelkleurig en daardoor soms gecompliceerd. Welke kleuren zijn in jouw leven en wat betekenen ze. We gaan je deze dag uitdagen om veelkleurig te leven met en voor God . Dat gaat je helpen om richting te vinden en een kleurrijk leven te leiden.

In het ochtendprogramma zal Annemarie van Heijningen het thema neerzetten.  Annemarie is naast moeder en echtgenoot schrijver ,spreker en vaste columnist bij de EO-visie . Ze spreekt met een mengeling van levensernst en luchtigheid . En ze houd ervan om in alles wat ze zegt en schrijft verbinding te leggen tussen geloof in God en het soms weerbarstigheid van het leven.

De band I-4-You zal voor de muzikale ondersteuning zorgen van zowel het ochtend als het middag programma. Na de lunch is er in het middagprogramma een gevarieerd aanbod van workshops en lezingen .

Het tweede deel van het middagprogramma wordt vooral ingevuld door het cabaret duo Eer & Nan. Zij  kunnen als geen ander levensvragen met veel humor brengen. Hierdoor maken ze moeilijke onderwerpen bespreekbaar. Zo moedigen ze ons aan om door Gods liefde in kleurrijke vrijheid te leven. Over kleur bekennen gesproken ….!  

Het wordt dus een heel afwisselende dag vol ontmoetingen, gezelligheid, diepgang, ontspanning, workshops en theater.
De dag begint om 9.30 uur en duurt tot 16.30 uur . De kosten zijn € 19,50 dit is inclusief koffie en  thee en een overheerlijke lunch  Je mag dit Vrouwenevent niet missen neem je vriendinnen mee.
 
Voor alle info en aanmelding gaan naar www.fonteinwerk.nl/vrouwenevent  

Vrouwevent Harderwijk