Voorlichtingsbijeenkomst 'Op jezelf met autisme'

Op zaterdagochtend 10 juli 2021 vindt in de Kiekmure in Harderwijk een voorlichtingsbijeenkomst plaats over het ouderinitiatief van Stichting Nobass. 

De stichting heeft als doel een woonvoorziening met begeleiding 'op maat' te realiseren voor jongvolwassenen met een stoornis in het autistisch spectrum (ASS) en een normale tot hoge begaafdheid

De bijeenkomst is vooral bedoeld om ouders te informeren over het ouderinitiatief, de aanloop, stand van zaken, de invulling en de toekomst. Deze ochtend is niet bedoeld voor de jongvolwassen zelf, maar echt alleen voor de ouders.
 
De bijeenkomst is van 10.00 uur tot 12.00 uur (inloop vanaf 09.45 uur). Vanwege de coronamaatregelen is er een beperkt aantal plaatsen. Om iedereen de gelegenheid te geven, is er per huishouden één ouder welkom. Mocht je geïnteresseerd zijn, meld je dan aan voor donderdag 1 juli via [email protected]. Wacht niet te lang, want vol is vol. Inschrijving gaat op volgorde van ontvangst aanmeldingen. Zonder aanmelding is het helaas niet mogelijk om deel te nemen aan deze ochtend. Na ontvangst van aanmelding ontvang je een bevestiging van deelname.
 
De sociale huurappartementen worden gerealiseerd aan de Handelsweg 1 in Harderwijk en zijn bedoeld voor jongvolwassenen met een normale tot hoge intelligentie met een autisme spectrum stoornis uit Harderwijk en omliggende gemeenten.