Voorbereiding Bokkingrace 2018 in volle gang

Het duurt nog even, maar achter de schermen wordt al druk gewerkt aan de organisatie van de Visserijdagen 2018. 

Deze vinden dit jaar, net als vorige jaren, plaats tijdens de Harderwijker Aaltjesdagen in juni 2018.

Visserijdagen gaan op donderdag 8 juni van start met de aankomst van tientallen botters, pluten en aken. Deze verzamelen zich in de haven van Harderwijk voor de Bokkingrace op vrijdag 9 juni. Voor bedrijven, stichtingen en businessclubs bestaan de mogelijk om zich in te schrijven voor deze Bokkingrace waarin wordt gestreden om de H.A.V. wimpel.

Aan boord van een authentiek visvaartuig  of botter wordt op het Wolderwijd een wedstrijd gezeild waarbij de schepen hun krachten onderling meten. In de haven van Zeewolde wordt een mandje gerookte bokking opgehaald waarna de terugreis naar Harderwijk wordt aanvaard. Wie het eerste de meet passeert is winnaar en mag zich gelukkig prijzen met de H.A.V. wimpel. Voor bedrijven en ondernemingen is het een geweldige mogelijkheid om te netwerken of vorm te geven aan teambuilding activiteiten. Het streven is dat er dit jaar rond de 35 deelnemers zijn aan de Bokkingrace. Uiteraard wordt er goed voor de inwendige mens gezorgd d.m.v. een proviandmand met drankjes en hapjes.  

Inlichtingen en inschrijving  

Inlichtingen over dit nautische evenement kunt u inwinnen bij  Henk Stijkel, coördinator inschrijvingen Bokkingrace 2018, telefoonnummer 06 51560190. Ook op zaterdag 10 en zondag  11 juni vinden er diverse activiteiten plaats bij en rond de Vischafslag. Inschrijven kan via de website van de visserijdagen Harderwijk of via bokkingrace@visserijdag-Harderwijk.nl          

Visserijdagen Harderwijk