Volop sfeer en gezelligheid tijdens Veluwse Kerstmarkt in Ermelo

Op zaterdag 17 december zorgt de traditionele Veluwse Kerstmarkt in het centrum van Ermelo voor de nodige sfeer. Tussen 10:00 uur en 17:00 uur is iedereen weer welkom om te genieten van de vele kramen in de Stationsstraat, waar je als bezoeker van alles tegen kunt komen. Daarnaast is er veel entertainment van muziek- en dansoptredens.

Naast alle kerst- en winter gerelateerde spulletjes en producten, staan er ook commerciële kramen met allerhande artikelen. Het hele dorp zal sfeervol verlicht zijn en op diverse pleinen staan de prachtige verlichte ornamenten

Er zal volop entertainment zijn op deze dag: o.a. Drumfanfare EDG komt spelen, net als de zingende Kerstman en een dweilorkest. In de galerie van StEK aan de Stationsstraat 72 zal er een leuke fotobooth zijn waar een professionele fotograaf graag een gratis kerstfoto van u maakt, die u direct kunt meenemen. Heeft u tijdens de intocht van Sinterklaas de steltpieten gezien? Ook zij zullen aanwezig zijn in een prachtige kerstoutfit.

Op het Raadhuisplein zorgen onder andere Drumble Dance, Ermelodie en de dansgroepen van Sparta voor veel gezelligheid. Een compleet programma met de diverse optredens en tijden kunt u afhalen bij VVV Ermelo of kijk op www.ermelobuitenleven.nl.
De Kerstmarkt vindt plaats in het voetgangersgebied van de Stationsstraat en loopt tot en met de Immanuelkerk. Er is genoeg te eten en bij de diverse horecagelegenheden kunt u natuurlijk ook genieten van een glaasje glühwein. Het is bovenal ook een mooie gelegenheid voor de aanschaf van kerstcadeautjes en het proeven van de sfeer rond de Kerstdagen.

Om 16.00 uur is rond het Pauwenplein de trekking en uitreiking van de prijzen van de Decemberactie van Pauwer. De volle stempelkaarten kunt u hier de hele dag inleveren.

Kom dus 17 december ook naar Ermelo voor deze gezellige Kerstmarkt. 

Verlichting Enk Ermelo
Foto VVV Ermelo