Volkskerstzang 2018

Op dinsdag 11 en woensdag 12 december wordt voor de 24e keer de Volkskerstzang gehouden in het Dolfinarium in Harderwijk. Ook dit jaar is er weer een mooi programma samengesteld, waarin koormuziek en samenzang onder leiding van het Concertorkest van De Stedelijke Harmonie elkaar afwisselen. 

Speciale gast dit jaar is Sharon Kips (bekend van X-Factor). Het Kerstverhaal neemt tijdens deze avonden natuurlijk een belangrijke plaats in.

Naast de vaste medewerking van ’t Hierder Zangkoor uit Hierden en Pro Ecclesia uit Wezep treden op dinsdag 11 december de volgende koren op: kinder- en tienerkoor De Blijde Stem i.s.m. kinderkoor Klein maar Dapper uit Urk en gemengd koor Shalom uit IJsselmuiden i.s.m. Zingt voor Hem uit Ommen.

Woensdag 12 december is het de beurt aan Yesss-koren (kinder- en tienerkoren) uit Barneveld/Lunteren en Gospelkoor Inspiration uit Harderwijk i.s.m. gospelkoor El Shaddai uit Wezep.


Het Concertorkest van de Stedelijke Harmonie Harderwijk verzorgt de muzikale omlijsting en de koren worden begeleid door Harrie Stijf op de digitale piano.

Traditiegetrouw hebben de dolfijnen het laatste woord.

Kaarten zijn vanaf 1 november te koop via www.volkskerstzang.nl Rolstoelgebruikers dienen naast de aanschaf van een toegangsbewijs over een rolstoelkaartje te beschikken. Meer informatie hierover en over de volkskerstzang vind u op de website www.volkskerstzang.nl of op de Facebookpagina. De deuren van de koepel gaan open om 19.15 uur. De avond begint om 20.00 uur.