Voetbalschool Dolfijn bij VVOG gaat weer van start zaterdag 27 augustus

Zaterdag 27 augustus 2016 start VVOG met de inloopdag. Kinderen kunnen deze ochtend vrijblijvend kennismaken met de voetbalschool Dolfijn. Aanvang 10.00 uur
 

Vorig seizoen is VVOG vol trots gestart met voetbalschool Dolfijn, de school waar kinderen in de leeftijd 4-6 jaar met plezier de eerste stappen op voetbalgebied leren zetten.

De school geldt als voorbereiding op het “F-jes voetbal”, waarin kinderen voor het eerst competitie zullen gaan spelen tegen andere clubs. Naast dat de kinderen met een voorsprong hier in zullen gaan stromen verdienen ze ook een heus voetbaldiploma, deze zal op feestelijke wijze in bijzijn van familie overhandigd zal worden.De Dolfijntjes trainen op zaterdag ochtend van 10.00 tot 11.00.De eerste training is natuurlijk heel spannend voor alle kinderen, maar u zult zien dat onze trainers de kinderen zich snel op hun gemak laten voelen.


Iedereen kan in kleine stapjes wennen aan de bal en het trainen, er wordt niets verwacht van de voetbalcapaciteiten van de kinderen. Bij voetbalschool Dolfijn doet een ieder het goed! De basis van succes is PLEZIER en VERTROUWEN en dat bieden wij bij VVOG.

Wij bieden de kinderen:

  • Goede begeleiding (geselecteerde trainers voor de doelgroep)
  • Aandacht (kleine groepen)
  • Spel (plezier)
  • Veilige omgeving
Ben je geïnteresseerd en wil je lid worden geef je dan zo snel mogelijk op.

Er is veel interesse dus wie zich snel opgeeft is gegarandeerd van een plek.

  • De Dolfijntjes trainen op zaterdag ochtend van 10.00 tot 11.00
  • De Orka’s trainen op woensdag van 13.30 tot 14.30 en zaterdag van 10.00 tot 11.00

Binnen de VVOG voetbalacademie is er ruime ervaring in deze jonge leeftijdsgroep, de opleiding staat dan ook goed bekend. Door onze jarenlange ervaring en het kritisch selecteren van de juiste trainers en begeleiders onderscheidt de jeugd van VVOG zich in de sportieve prestaties en zijn we een vereniging voor de hele familie. Wij hebben een nauw samenwerkingsverband met o.a. PEC Zwolle en scouts van veel betaalde voetbalorganisaties weten de velden van VVOG te vinden.

VVOG kent een digitaal spelers volgsysteem waarin de ontwikkeling van spelers wordt bijgehouden. Wij vallen de allerjongsten daar niet gelijk mee lastig maar we hebben wel oog voor de individuele ontwikkeling. Talenten worden er al snel tussenuit gepikt en kunnen rekenen op extra scholing. Wij hebben een eigen hoofd jeugdopleidingen die dat traject begeleidt. We trainen de groep met maar liefst 5 vaste ervaren trainers en de stagiairs van Landstede. Kortom we hebben alles in eigen huis.

Iets wat we nog veel belangrijker vinden is een goede en betrouwbare organisatie. U moet zelf een goed gevoel hebben bij een vereniging van uw kind. Sport is een belangrijk deel van de opvoeding. Kinderen leren in de sport op een respectvolle manier met anderen omgaan. Wij zijn daar scherp op en hebben aspecten als normen en waarden hoog in het vaandel. Er zijn bij ons hele duidelijke regels en we maken met ieder lid en ouders goede afspraken. Wij zeggen “iedereen is welkom maar we houden ons allemaal aan de afspraken”. Of je groot bent of klein, dik of dun bij ons moet iedereen zich welkom en veilig voelen.

Wij vragen ook van ouders een bijdrage. Onze vereniging draait op vrijwilligers en daarvan komen wij er nog altijd wat te kort. We kennen een vrijwilligersbijdrage. Bij de aanmelding zult u daar meer informatie over ontvangen.

De Voetbalschool wordt gesponsord door Auto Flevo en makelaar Bart Jansen. Bij deze ondernemers staan betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. De doelstelling van deze ondernemers is om de voetbalopleiding van VVOG te steunen en de sportieve ontwikkeling van de kinderen te stimuleren.