Vintage en Design struinen op eerste Mess Markt!

Zondag 1 juli 2018 is het zover; dan kunnen liefhebbers van Vintage & Design hun hart ophalen op de eerste editie van de MESS MARKT. 

Op deze markt bij de voormalige officiersmess aan de Oranjelaan in Harderwijk zijn kramen te vinden met vintage meubels, spulletjes, kleding en LP's. Ook ontwerpers en designers aanwezig. Er is muziek en natuurlijk wordt er ook gezorgd voor hapjes en drankjes.

‘Er zijn aanbieders uit het hele land. We kregen reacties uit Haarlem, Nijmegen, Deventer, Zeist, Culemborg, Geldermalsen, Delft, Utrecht, Eindhoven, Bad Nieuweschans, Ede, maar ook lokale kraamhouders uit Zeewolde, Harderwijk, Nijkerk en Ermelo verkopen hun spullen bij ons’  vertellen Margriet van Sleen en Philipien van Huët enthousiast. ‘ Op een gegeven moment moesten we zelfs nee verkopen omdat er niet genoeg plek is voor iedereen. Wat ontzettend heeft geholpen is de leuke oproep die Danny Post van ‘Go with the Vlo’ op Facebook plaatste. Opeens zijn we ook landelijk gezien interessant!’
 
Daar zijn de beide dames enorm trots op. ‘Het idee om deze markt te organiseren is nog maar een paar weken geleden ontstaan en dat er dan zo’n animo voor is, is natuurlijk heel leuk’. Zelfs zo motiverend dat er nu al nagedacht wordt over een vervolg en een datum voor de volgende markt.
 
‘Maar’, zeggen Margriet en Philipien, ‘eerst maar eens kijken hoe bezoekers en kraamhouders deze eerste editie ervaren. ‘ Als iedereen tevreden naar huis gaat, bezoekers met die ene mooie vondst of een aanhangwagen vol, en kraamhouders met beduidend minder spullen op de terugweg, dan gaan we nadenken over de volgende Mess Markt!’
 
‘Mooi weer zou fijn zijn. De voorspellingen geven nu 26 graden aan. Maar ook als dat niet het geval is weten we zeker dat de markt vol kramen, de Vinyl Draaiers en onze kleine dansvloer genoeg te bieden heeft. Dus kom gewoon lekker struinen. Je weet maar nooit wat je vindt!’.
 
Mess Markt: Vintage & Design
zondag 1 juli van 12.00 tot 18.00 uur
Mess, Oranjelaan 11a, Harderwijk
Entree: 1 euro, kinderen gratis
www.facebook.com/messharderwijk

Mess Markt Harderwijk