​Vijf jaar Harderwijkse Zaken: Nieuwe winnaars en laatste winactie!

Wauw! Wat een geweldige weken waren dit en wat zijn we dankbaar dat wij het vijf-jarig bestaan van Harderwijkse Zaken op deze manier met jullie konden vieren. We zijn deze week bij de vijfde en laatste winactie aangekomen en we sluiten af met een knal! Lees hieronder verder.

Vorige week gaf LampenShopOnline twee prijzen weg: Een persoonlijk lichtadvies voor bij jou thuis en twee hanglampen van de Ibiza collectie.

Twee winnaars van geweldige prijzen van LampenShopOnline dus deze week! We hebben weer een loting gedaan en de winnaars zijn geworden:
  • Persoonlijk lichtplan: Margriet De Wee van Luijk;
  • Hanglampen van de Ibiza collectie: Marjoke007.
Gefeliciteerd! Willen jullie ons een privé bericht sturen? Dit kan via Facebook, Instagram of via de mail: [email protected]. Wij leggen dan uit hoe de prijs bij jullie terecht komt.

De laatste winactie: Win een overnachting of behandeling bij Veluwe Hotel Stakenberg

Voor de laatste winactie geeft Veluwe Hotel Stakenberg twee prijzen weg, er zijn volgende week dus weer twee winnaars! Meedoen wil je zeker, want deze twee prijzen zijn te gek!

Win een overnachting in de bruidskamer
Veluwe Hotel Stakenberg geeft een overnachting voor twee personen t.w.v. € 150,- weg in hun prachtige bruidskamer met bubbelbad! Ook zit er bij de overnachting gratis ontbijt inbegrepen.

Win een gelaatsbehandeling van 60 min
Daarnaast geven zij een weldadige Collageen gelaatsbehandeling van 60 min t.w.v € 72,50 weg!

Veluwe Hotel Stakenberg is schitterend gelegen net 3,5 km buiten Elspeet in een natuurgebied, aan de rand van de Veluwe. Het landgoed is omgeven door bos en uitgestrekte heidevelden waar u uitgebreid kunt genieten van een fiets- of wandeltocht. Lees hier meer over Veluwe Hotel Stakenberg!

Wil je er echt even tussenuit? Kan je wel een ontspanningsbehandeling gebruiken? Of gun jij iemand dit geweldige cadeau? Doe dan mee met deze winactie! 

Hoe doe je mee?

Meedoen met de actie is gemakkelijk: Wij delen de actie via social media (Facebook, Instagram, Twitter). Door enkel een reactie onder het bericht te plaatsten doe je mee met de actie! Heb je geen social media? Geen probleem! Stuur ons dan een mail naar [email protected].

Bruidskamer Veluwe Hotel Stakenberg
Bruidskamer
(Bruidskamer Veluwe Hotel Stakenberg)