Verkiezingsbus Omroep Gelderland in Harderwijk, Ermelo en Putten

De verkiezingen voor de gemeenteraad komen er aan. Omroep Gelderland heeft het initiatief genomen om alle gemeenten in Gelderland aan te doen met een verkiezingsbus. Samen met de lokale omroepen wordt dan een uitzending gemaakt.

Zaterdag 10 februari en maandag 12 februari komt de verkiezingsbus van Omroep Gelderland naar VeluweFM.

Op zaterdag staat de bus van 10 tot 12 uur bij de weekmarkt in Harderwijk en van 14.00 tot 16.00 uur bij het gemeentehuis in Putten. Op maandag wordt de bus bij de Chr. Scholengemeenschap Groevenbeek neergezet.

De lokale politiek kan in en bij de bus z’n zegje doen. In Harderwijk en Putten zullen de politieke partijen in korte debatten aangeven wat hun belangrijkste politieke punten zijn. Tevens gaan we de markt op of  het dorp in om de bewoners te vragen naar hun enthousiasme voor de verkiezingen. Op maandag zullen leerlingen van Groevenbeek van 13.00 tot 15.00 uur de gehele uitzending verzorgen en dan gaat het natuurlijk over de politiek in Ermelo.

Alle uitzendingen zijn live te horen op Radio Gelderland. Voor de zaterdagmorgen geldt dat ook voor HarderwijkFM (herhaling op donderdag 15 februari vanaf 20.00 uur) en de maandagmiddag wordt ook rechtstreeks uitgezonden op VeluweFM (Harderwijk, Ermelo en Putten). De zaterdagmiddag wordt uitgezonden op donderdag 15 februari vanaf 19.00 in Putten en Ermelo.