Vacatures Werkis Harderwijk

Zie jij jezelf werken in de productie? Zorg dan dat Werkis jou ook ziet. Je wordt namelijk gezocht! Werkis heeft meerdere vacatures als productiemedewerker en procesoperator. 

Productiemedewerker M/V Harderwijk, 35 uur per week

Houd jij van werken met je handen? Als productiemedewerker bij onze opdrachtgever in de omgeving van Harderwijk houd jij je bezig met het sorteren van producten van een lopende band. Maakt het werk je dorstig? Geen probleem, je kunt onbeperkt frisdrank pakken! De ene week werk je 5 dagen in de ochtend dienst, de week erop 4 dagen in de avonddienst. Je weekend begint dan lekker vroeg, want op vrijdag ben je vrij! De vrijdag die je werkt wordt gezellig afgesloten met alle collega's en eten van de zaak, zoals een lekkere hamburger.
Bekijk hier de volledige vacature. 

Productiemedewerker in 5 ploegen (M/V) Zeewolde, 33 uur per week

Zie jij jezelf als productiemedewerker? Zorg dan dat wij je ook zien, want wij zoeken jou! Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar mensen die ervoor kunnen zorgen dat het productieproces zo efficiënt en veilig mogelijk verloopt. Als medewerker productie werk je in een 5 ploegendienst. De werkzaamheden zullen in eerste instantie bestaan uit het vervoeren van de goederen met de heftruck in de machine. Je hoeft hiermee geen ervaring te hebben! Hierna zou je verder door kunnen groeien binnen het bedrijf. Wil je meer weten? Solliciteer dan snel!
Bekijk hier de volledige vacature. 

Procesoperator in 5 ploegen (M/V) Zeewolde, 33 uur per week

Vind jij het geweldig om in een 5-ploegendienst te werken? Lees dan snel verder! Als procesoperator ben jij verantwoordelijk voor het instellen van de machine. Je zorgt ervoor dat grondstoffen worden verwerkt tot de volgende stap in het proces. Een uitdagende en verantwoordelijke functie!
Bekijk hier de volledige vacature.