Vacatures Werkis Harderwijk

Uitzendbureau Werkis / verder met werk in Harderwijk beschikt over een grote diversiteit aan vacatures. Elke week brengen zij de nieuwste vacatures onder de aandacht. Deze week in de branche: logistiek en productie! 

(Junior) Magazijnmedewerker (M/V)

Wij zijn opzoek naar een (Junior) Magazijnmedewerker in omgeving Scherpenzeel. Als (Junior) Magazijnmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het onderdelenvoorraad zoals het bijhouden van in- en verkoopvoorraad administratie. Ook regel je zelfstandig zaken als het opbergen en de uitgifte van materialen, maar ook onderhoudt, controleer en inspecteer je de diverse gereedschappen. Je bent iemand die graag werkt in een dynamische, technische omgeving, goed met een stel fijne collega's kan samenwerken en over goede contactuele eigenschappen beschikt vanwege de omgang met zowel de productie afdelingen als niet technische afdelingen en met de toeleveranciers van klanten.
Bekijk de hele vacature.

Werkvoorbereider (M/V)

Deze vacature staat uit bij een middelgroot technisch productiebedrijf. Als werkvoorbereider zorg jij voor de vertaling van opdrachten naar productie. Jij zorgt ervoor dat de orders die de verkopers binnengehaald hebben gemaakt kunnen worden door de productie. Jij bent bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het invoeren van de orders, de voorraad van het materiaal en een plan voor de productieafdeling. Wanneer levereisen niet haalbaar zijn overleg je met de klant wat de opties zijn. Je hebt dus intern contact met verschillende afdelingen maar ook extern contact met klanten. Voor deze functie is het belangrijk dat je technisch inzicht hebt, zodat je een goede inschatting kunt maken voor de productie van de producten. Product inhoudelijke informatie, zoals de materialen waarmee gewerkt wordt kunnen je intern aangeleerd worden.
Bekijk de hele vacature.

CAD Tekenaar (M/V)

Deze functie kan zowel parttime als fulltime ingevuld worden. De parttime functie bestaat voor 20 uur uit CAD tekenaar. Er wordt 2D getekend bij de opdrachtgever. Je zult de producten die bij dit technische productiebedrijf gemaakt worden uittekenen. Product- en materiaal kennis zal intern aangeleerd worden.
Wanneer je voorkeur uit gaat naar een fulltime functie dan is dit zeker een mogelijkheid. Je zult de overige 20 uur aanvullen met commerciële werkzaamheden.
Bekijk de hele vacature.

Heftruckchauffeur (M/V)

Ben jij handig op de heftruck en vind jij werken in de kou geen probleem? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Wij zijn opzoek naar een heftruckchauffeur in omgeving Barneveld. Als heftruckchauffeur moet je écht aan de slag! Vroeg opstaan en lange dagen maken hoort er af en toe bij. Jij bent verantwoordelijk voor het naar binnen rijden van de goederen. Daarnaast zet je de goederen uit de vriescel klaar. Deze worden geladen in een zeecontainer/oplegger.
Bekijk de hele vacature.