Vacatures Timeflex Jobcentre

Het Timeflex Jobcentre heeft  vacatures open staan in diverse branches. Ben je geïnteresseerd in één van de onderstaande vacatures? Kun je contact opnemen met het Jobcentre. Zit er geen geschikte vacature voor je bij maar ben je op zoek naar een baan? Dan help het Jobcentre je graag met zoeken. 

Schilder - Fulltime

Heb jij een passie voor het schildersvak en dus een hart voor wat je doet? Woon je daarnaast in de omgeving van Harderwijk? Dan is deze vacature iets voor jou!

In de functie als schilder zal je gaan werken bij een schildersbedrijf uit Harderwijk. Het bedrijf is gespecialiseerd in binnen- en buiten schilderwerken, sausen van wanden en plafonds, het aanbrengen van verschillende soorten behang en het repareren van houtrot. Daarnaast adviseren ze de klant ook over passend behang of de juiste verf. Je werkt netjes en nauwkeurig én je levert kwaliteit, zodat de klant tevreden is.
Bekijk hier de volledige vacature.

Interieurverzorg(st)er / Schoonmaakmedewerker - Parttime

Ben jij niet vies van een visje en wil jij werken in de leukste en drukst bezochte winkel van Harderwijk?

Dé visspecialist van Harderwijk en omstreken gaat uitbreiden en verhuizen. Naast de vaste klanten en bedrijfsbestellingen komen er, ook veel toeristen voor die overheerlijke kibbeling of een lekker pondje paling. Een vriendelijk, snel, hardwerkend en vrolijk team is dan zeker een must! En wat is het fijn als jouw collega door jou in een schone werkomgeving kunnen werken!

Ben jij ijverig, secuur en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Bekijk de volledige vacature.

Allround Spuiter - Fulltime

Voor een van onze relaties zijn wij op zoek naar een Allround Spuiter, welke beschikt over allround skills. Ben jij een vakkundig spuiter en kan jij goed zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De organisatie waar jij aan de slag gaat is gespecialiseerd in het spuiten van grondverzetmachines, trucks, opleggers, bestelauto’s en ander transport materieel. De organisatie staat bekend om de goede kwaliteit. Strak en tot in detail afgewerkt. Ze beschikken over ruime spuitcabines, waardoor het zelfs mogelijk is om een 110 ton shovel op een efficiënte manier te spuiten.
Bekijk de volledige vacature.

Timeflex Jobcentre

Adresgegevens

Verkeersweg 57
3842 LE Harderwijk

Telefoon

T. 020-2405533

Meer info