Vacatures Timeflex Jobcentre

Het Timeflex Jobcentre heeft  vacatures open staan in diverse branches. Ben je geïnteresseerd in één van de onderstaande vacatures? Kun je contact opnemen met het Jobcentre. Zit er geen geschikte vacature voor je bij maar ben je op zoek naar een baan? Dan help het Jobcentre je graag met zoeken. 

Technisch productiemedewerker- Fulltime

Ben jij op zoek naar een baan als Technisch Productiemedewerker? Heb jij goed technisch inzicht? Heb jij ervaring met diverse computergestuurde snijmachines? Solliciteer direct!

In deze functie als technisch productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor de vul-processen van verschillende producten. Dit is geen ‘gewoon’ productiewerk. Jij beschikt over het inzicht om verschillende machines te bedienen. Je bent werkzaam in een mooie moderne werkomgeving, waar het uitermate schoon is. Je werkt in dagdiensten van 8:00 uur tot 16:30 uur.
Bekijk de volledige vacature.

Monteur (Hoofd) - Fulltime 

Voor een van onze relaties zijn wij op zoek naar een Monteur welke geen laddervrees heeft, daarnaast ben je een enthousiaste positief ingestelde duizendpoot en ook graag wil leren.

De organisatie waarvoor je werkzaam gaat zijn, is gespecialiseerd in zonweringen van binnen tot buiten, raamdecoratie, terrasoplossingen en insectenwering. Naast een vestiging in Harderwijk, hebben zij verschillende vestigingen in Nederland.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het blij en tevreden achterlaten van de klanten. Dit doe je onder andere door de zorg uit handen te nemen van de klanten, je monteert de producten en laat je werkplek netjes achter. Zie jezelf als de laatste schakel, voor een tevreden klant in het aankooptraject. Daarnaast biedt je service door storingen en reparaties uit te voeren. Naast storingen en reparaties, voer je ook onderhoud uit aan bestaande producten.
Bekijk de volledige vacature.

Assistent Accountmanager Binnendienst - 40 uur per week

Voor een van onze relaties zijn wij op zoek naar een Assistent Accountmanager Binnendienst, werk jij gestructureerd en handel jij vanuit de filosofie van het salesteam? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze functie maak je onderdeel uit van het salesteam. Naast het assisteren van de directie weet jij ook de rol van een goede verkoper te vertegenwoordigen. Ook heb jij een goed commercieel inzicht, ziet kansen liggen en weet deze te benutten. Daarnaast communiceer je met klanten en collega’s uit verschillende landen binnen en buiten Europa en daarom is het belangrijk dat je naast de Nederlandse taal ook de Franse en Engelse taal uitstekend beheerst.
Bekijk de volledige vacature.