Vacatures Timeflex Jobcentre

Het Timeflex Jobcentre heeft  vacatures open staan in diverse branches. Ben je geïnteresseerd in één van de onderstaande vacatures? Kun je contact opnemen met het Jobcentre. Zit er geen geschikte vacature voor je bij maar ben je op zoek naar een baan? Dan help het Jobcentre je graag met zoeken.

Showroom medewerker sanitair en tegels - Fulltime - Zeewolde

Als Showroom Medewerker kom je te werken binnen het verkoopteam, het commerciële hart van het bedrijf. In de showroom adviseer jij, vol enthousiasme en passie voor het product, onze klanten in de keuze van tegels en-/of sanitair. Je ontvangt klanten, ook stel jij offertes en orders op en bewaakt de voortgang. Daarnaast zorg je er voor dat de klant op de hoogte wordt gebracht van leveringen en is aftersales een belangrijke taak in jouw dagelijkse werkzaamheden. Kortom, jij bent in staat om de klant de hoogst mogelijke service te bieden!
Bekijk de volledige vacature.

Voorman - Fulltime - Harderwijk

In deze functie als Voorman begeleid jij dagelijks 2 a 3 ploegen met ongeveer 2 of 3 medewerkers, je begeleid ze hierin voor de uitvoering van diverse groene onderhoudswerkzaamheden. Hierin kan je denken aan knip- en snoeiwerkzaamheden of klein machinewerk. Maar ook onkruidbestrijding, plantwerk en het maaien van een gazon. Je bent verantwoordelijk voor de planning van materiaal en personeel. Ook zorg jij ervoor dat werkzaamheden, volgens opdracht worden uitgevoerd. Jij onderhoudt actief het contact met de opdrachtgever en daarbij handel je meldingen zelfstandig af. Daarnaast werk je mee in het onderhoud en in beperkte mate het aanleggen van groenvoorzieningen. Jij kan zowel in teamverband als zelfstandig werken.
Bekijk de volledige vacature.

Postbezorger - 12-15 uur per week - Ermelo

Jij bent graag actief bezig in de buitenlucht en bent beschikbaar van dinsdag t/m zaterdag. Daarnaast ben jij een doorzetten en werk jij nauwkeurig. Je bent ook vriendelijk tegen de ‘klanten’ en beheerst de Nederlandse taal. Ook beschik jij over een stevige fiets en ben jij 15 jaar of ouder.
Bekijk de volledige vacature.