Vacatures Timeflex Jobcentre

Het Timeflex Jobcentre heeft  vacatures open staan in diverse branches. Ben je geïnteresseerd in één van de onderstaande vacatures? Kun je contact opnemen met het Jobcentre. Zit er geen geschikte vacature voor je bij maar ben je op zoek naar een baan? Dan help het Jobcentre je graag met zoeken. 

Assistent Accountmanager Binnendienst - 40 uur per week

Voor een van onze relaties zijn wij op zoek naar een Assistent Accountmanager Binnendienst, werk jij gestructureerd en handel jij vanuit de filosofie van het salesteam? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze functie maak je onderdeel uit van het salesteam. Naast het assisteren van de directie weet jij ook de rol van een goede verkoper te vertegenwoordigen. Ook heb jij een goed commercieel inzicht, ziet kansen liggen en weet deze te benutten. Daarnaast communiceer je met klanten en collega’s uit verschillende landen binnen en buiten Europa en daarom is het belangrijk dat je naast de Nederlandse taal ook de Franse en Engelse taal uitstekend beheerst.
Bekijk de volledige vacature en solliciteer direct!

Commercieel Medewerker Binnendienst - Fulltime

Heb jij affiniteit met techniek en heb jij daarnaast commercieel inzicht? Dan maken wij graag kennis met jou!

Één van onze opdrachtgevers is namelijk op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Een nieuwe functie binnen de organisatie. Je ziet het dan ook als een uitdaging om deze functie samen met je nieuwe collega’s invulling te geven.

De organisatie is gespecialiseerd in bewerken en behandelen van metalen onderdelen, welke onder andere gebruikt worden in de scheepsvaart of olie-industrie. De organisatie is in staat om adequaat op de eisen en wensen van de klanten in te spelen, door een flexibele en klantgerichte instelling.
Bekijk de volledige vacature en solliciteer direct!

Interieurverzorger (m/v) - Parttime

Voor één van onze relaties, een bedrijf gespecialiseerd in het recyclen van metaal, zoeken wij per direct interieurverzorger (m/v) voor de langere termijn! Woon jij in de omgeving van Harderwijk en ben jij 12 tot 24 uur per week beschikbaar? Dan is deze vacature iets voor jou!

In de functie als Interieurverzorger ben jij verantwoordelijk voor het schoonhouden van de kantoren, kantines, toiletten en ontvangstruimtes.
Bekijk hier de volledige vacature en solliciteer direct!

Timeflex Jobcentre

Adresgegevens

Verkeersweg 57
3842 LE Harderwijk

Telefoon

T. 020-2405533

Meer info