Vacatures Timeflex Jobcentre

Het Timeflex Jobcentre heeft  vacatures open staan in diverse branches. Ben je geïnteresseerd in één van de onderstaande vacatures? Kun je contact opnemen met het Jobcentre. Zit er geen geschikte vacature voor je bij maar ben je op zoek naar een baan? Dan help het Jobcentre je graag met zoeken. 

Commercieel Medewerker: 40 uur per week

In deze functie maak je onderdeel uit van het salesteam. Naast het assisteren van de directie weet jij ook de rol van een goede verkoper te vertegenwoordigen. Ook heb jij een goed commercieel inzicht, ziet kansen liggen en weet deze te benutten. Daarnaast communiceer je met klanten en collega’s uit verschillende landen binnen en buiten Europa en daarom is het belangrijk dat je naast de Nederlandse taal ook de Franse en Engelse taal uitstekend beheerst.
Bekijk hier de volledige vacature.

Magazijn Medewerker: 40 uur per week

Ben je flexibel, proactief en heb je daarnaast een commerciële werkhouding? Woon je daarnaast in de omgeving van Harderwijk? Dan zijn wij opzoek naar jou!
 
In de functie als Magazijn Medewerker zal je gaan werken bij een verpakkingsbedrijf uit Harderwijk. Het bedrijf is gespecialiseerd in verpakkingsmaterialen. Naast een vestiging in Harderwijk, zijn er ook internationale vestigingen. Je hebt inzicht en weet van aanpakken.
Bekijk hier de volledige vacature.

HR Adviseur: 32 – 40 uur per week

Heb jij een afgerond HBO opleiding en minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie? Werk jij er graag aan mee om de kwaliteit van de afdeling HR optimaal te houden? Dan is dit wellicht een nieuwe uitdagende functie voor jou!

In deze functie ga je aan de slag bij een landelijk opererend bedrijf in de groenvoorziening. Je hebt een adviserende rol aan leidinggevende en medewerkers op het gebied van HR. Je bent mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling, borging en implementatie van het HR beleid. Daarnaast houdt je je bezig met overige operationele HR werkzaamheden en draag je bij aan de personeelsadministratie.
Bekijk hier de volledige vacature.

Logistiek Medewerker: Fulltime

Je komt te werken bij een grote organisatie gespecialiseerd in pluimveeverwerkende industrie. De organisatie heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt en focust zich op de Nederlandse, Belgische, Duitse, Engelse en Ierse markt. Momenteel verwerken zij een wekelijkse productie van bijna 200 ton verse en ingevroren producten. De klanten in Nederland, België en Duitsland worden bedient met eigen vrachtwagens. Voor het transport naar Engeland en Ierland wordt gebruikt gemaakt van transportbedrijven gespecialiseerd in gekoeld transport.
Bekijk hier de volledige vacature.

Timeflex Jobcentre

Adresgegevens

Verkeersweg 57
3842 LE Harderwijk

Telefoon

T. 020-2405533

Meer info