Vacatures in het bestuur van Multifunctioneel Centrum de Roef te Harderwijk

Het stichtingsbestuur van Zalencentrum de Roef is op zoek naar 2 nieuwe bestuursleden, vanwege het vertrek van twee bestuursleden per 1 januari 2016 zoeken zij versterking.

Het stichtingsbestuur is een uit vrijwilligers bestaand professioneel bestuursorgaan.

In nauw overleg met de gemeente Harderwijk, en met behulp van 5 vaste medewerkers (in loondienst) wordt invulling gegeven aan de kerntaak: het voorzien van zaalruimte voor sociale, maatschappelijke en culturele activiteiten. Naast deze kerntaak vindt beperkt commerciële verhuur van de faciliteiten plaats.

De stichting is op zoek naar een:

  • Penningmeester. U bent verantwoordelijk voor de financiële kant van de stichting. U wordt hierdoor bijgestaan door een ervaren boekhouder. Bovendien zijn de financiële systemen van de stichting op een moderne wijze georganiseerd, en worden door medewerkers en boekhouder toegepast. De penningmeester beoordeelt deze boekhouding en voert trendanalyses uit. U bent tevens de contactpersoon voor de externe accountant en de gemeente Harderwijk. Een financiële achtergrond en/of ervaring met boekhoudsystemen geniet de voorkeur.
  • Algemeen bestuurslid voor gebouw en techniek. Tot de taken behoren vernieuwing, beheer en onderhoud van alle aan het gebouw gerelateerde technische aspecten waaronder: twee computers (kassa en kantoor), WiFi en aanverwante zaken (website). Daarnaast levert u samen met andere bestuursleden een bijdrage aan de organisatie van vervangings/verbouwings/renovatieplannen voor binnen en buiten, en aansturing van externe opdrachtnemers.

Voor beide functies geldt:

  • Woonachtig te Harderwijk, en beschikbaar voor een maandelijkse bestuursvergadering
  • Een bestuursfunctie van "de Roef" vraagt gemiddeld circa 4 uur per week van uw vrije tijd
  • U krijgt daar veel voor terug: besturen van uw 'eigen' wijkcentrum in een gezellig team van medebestuurders en enthousiaste medewerkers, een jaarlijkse medewerkersbijeenkomst, en veel bestuurservaring
  • Bestuursleden ontvangen een bescheiden vrijwilligersvergoeding.
Heeft u interesse? Stuur dan uw sollicitatie naar [email protected]. Wilt u meer informatie? Bel dan met 06-14743819 (buiten kantooruren).

(Bron: het Kontakt)