Vacature: online marketeer bij OrangeTalent

Soms sluimert het al even. En soms komt het ineens op. Het gevoel dat het moment daar is, om te laten zien wat je waard bent. Dan is het tijd. Om te leren lopen. Om naar school te gaan. Om op je eigen benen te staan. 

OrangeTalent vacature online marketeer Ermelo

Dan is het tijd. Om eindelijk dat bedrijf te beginnen. Om je eerste medewerker aan te nemen. Tijd dat je een groter kantoor gaat zoeken. In de digitale wereld staat de tijd nooit stil. Iedere dag biedt weer nieuwe mogelijkheden, nieuwe kansen. En dan heb jij ineens een idee. Een ingeving om te laten zien wat je digitaal waard bent. Het gevoel dat het moment daar is, om je ambities waar te maken.

Wat ga je doen?

Jij bent de denktank die onze opdrachtgevers nodig hebben. Want jij bent degene die campagnes bedenkt, maakt en optimaliseert. Daarmee behaal jij resultaat waar opdrachtgevers enthousiast van worden. 

Je bent in staat de werkzaamheden zelfstandig uit te voeren, maar uiteraard staan je collega’s graag voor je klaar om met je te sparren om samen tot een gaaf idee of een nieuw inzicht te komen.

Overzicht houden en kunnen schakelen

Bij OrangeTalent laat jij bedrijven groeien. Van hondenvoer tot definitieve ontharing en van ongediertebestrijding tot verfartikelen. Voor elke opdrachtgever weet jij een succesvolle strategie te bedenken en succesvolle campagnes op te zetten. Voorbeelden zien? Klik hier. Neem ook eens kijkje bij deze super gave projecten waar wij onwijs trots op zijn:  Het is daarom handig als je gemakkelijk schakelt van de ene naar de andere opdrachtgever. Daarnaast lopen er diverse campagnes onder jouw toezicht. Aan jou de taak hierin overzicht te bewaren en te kunnen bijsturen wanneer nodig.

Kansen zien en pakken

Jij hebt hart voor online marketing en weet iedere keer weer kansen te herkennen en te pakken om op een nog originelere manier resultaat te boeken. Resultaat boeken: daar krijg je energie van! Daarom blijf jij op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen in de online marketing wereld en pak je zoveel mogelijk kansen om je opdrachtgevers te laten groeien.

Over jou

Als online marketeer ben je dagelijks bezig met alles op het gebied van marketing. Jij bent degene die opdrachtgevers laat uitblinken. Je ondersteunt je collega’s bij het bedenken en uitwerken van online uitingen. Uiteraard doen zij dat ook bij jou. Jij start je dag met enthousiasme en weet het beste resultaat te bereiken met opdrachtgevers.
  • Je hebt al een paar jaar ervaring als online marketeer
  • Je bent een ster met Google Ads, Google Analytics, e-mail marketing, social media en conversieoptimalisatie
  • Je kunt strategisch meedenken, adviseren en overtuigen
  • Je bent sociaal en ondernemend

Dit krijg je terug:

  • Een fantastische baan met een enorm fanatiek team om je heen;
  • Begeleiding op zowel persoonlijk gebied als op vaktechnisch gebied;
  • € 2000,- opleidingsbudget per jaar;
  • Salaris (passend bij jouw werkervaring), 24 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en eventueel reiskostenvergoeding;
Wij hopen je snel te ontmoeten, want het is voor jou ook tijd om uit te blinken!  

Meer weten of solliciteren?

Stuur je CV en sollicitatiebrief en ontvang binnen 3 werkdagen antwoord!
Solliciteer nu! Bel ons op 0341-561341 of stuur een mail naar vacatures@orangetalent.nl
Vind al onze vacatures op www.orangetalent.nl/werken-bij.

OrangeTalent

Adresgegevens

Jagerserf 24
3851 SM Ermelo

Telefoon

T. 0341-561341

Openingstijden

Ma 8.30 - 17.30 uur
Di 8.30 - 17.30 uur
Wo 8.30 - 17.30 uur
Do 8.30 - 17.30 uur
Vr 8.30 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info