Vacature fulltime meewerkend voorman groen

SIGHT Landscaping b.v. is als landelijk opererend bedrijf de specialist in de verzorging van de groene buitenruimte. 

Wij voeren toonaangevende projecten uit en adviseren op het gebied van beheer, aanleg en onderhoud in zowel het zakelijke als openbare groen. Service en kwaliteit staan bij ons voorop. Onze medewerkers werken vanuit een aantal vestigingen in geheel Nederland.

Wij zijn voor onze vestiging Harderwijk, werkgebied Harderwijk, Amersfoort, Lelystad op zoek naar kandidaten voor de volgende functie: Fulltime meewerkend voorman groen.

Als voorman begeleid je dagelijks minimaal 2 à 3 ploegen met 2 à 3 medewerkers voor de uitvoering van diverse groene onderhoudswerkzaamheden zoals knip- en snoeiwerkzaamheden, klein machinewerk, onkruidbestrijding op verharding en in plantvakken, plantwerk en maaien van het gazon.

Jij zorgt voor de planning van mens en materiaal en zorgt ervoor dat werkzaamheden volgens opdracht worden uitgevoerd. Daarnaast communiceer jij actief met de opdrachtgever en handel je meldingen zelfstandig af. Ook werk je mee in het onderhoud (en in beperkte mate) aanleggen van groenvoorzieningen van gemeenten, bedrijven en instellingen, volgens specificaties. Je werkt zowel zelfstandig en in teamverband. 

Functieprofiel:

  • Je hebt een afgeronde MBO niveau 4 opleiding in het groen.
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als voorman en ervaring met leidinggeven aan SW mensen.
  • Je hebt kennis van plantensoorten en kunt goed omgaan met machines en gereedschappen.
  • Je hebt ervaring met verschillende aanleg- en onderhoudsbestekken.
  • Je bent in bezit van rijbewijs B(E).
  • In bezit van een VCA-diploma  en  een diploma WNB (voorheen Flora & Fauna wet) of bereid zijn om deze te halen.
  • Je hebt affiniteit met digitale middelen zoals tablets.Wij bieden uitstekende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden in een ondernemende en veelzijdige organisatie. Bij SIGHT heerst een plezierige en informele werksfeer. De functie bieden veel afwisseling en SIGHT heeft goede arbeidsvoorwaarden. Wij zoeken medewerkers voor de lange termijn.
Reacties:
Heb je interesse en voldoe je aan de eisen? Dan zien wij je reactie (met CV) graag tegemoet via email: [email protected] , t.a.v. Patricia Seinen. Voor vragen over deze vacature kunt u contact opnemen met haar op telefoonnummer 06-14750211.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.