Vacature accountmanager buitendienst en recruiter

Artiflex Nijkerk is op zoek naar een accountmanager buitendienst en een recruiter.

Accountmanager Buitendienst

Wie zoeken wij?

Accountmanager Buitendienst – Artiflex Nijkerk: Als onze accountmanager buitendienst contracteer je nieuwe klanten.

Ben jij diegene die onze vacature accountmanager buitendienst te Artiflex Nijkerk komt opeisen? Je komt bij voorkeur uit de buurt van Nijkerk, Barneveld, Harderwijk, Putten of Ermelo. Jij bindt de door jou geselecteerde prospects aan Artiflex en bouwt daarbij ijzersterke klantrelaties op. Maar daar blijft het niet bij; door jouw servicegerichtheid en people skills worden je klanten echte ambassadeurs van ons merk.

Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen, maar werk je nauw samen met je collega’s van recruitment en de accountmanager(s) binnendienst. Om je netwerk verder uit te breiden, bezoek je beurzen en vakdagen en maak je van de gelegenheid gebruik om ons marktaandeel te vergroten. Tot slot vind je tussen alle agendapunten door ook nog eens de tijd om jouw goede ideeën met ons te delen.  

Wij vragen daarom ook:

Behalve dat je graag op pad bent en niet bang bent om de telefoon ter hand te nemen en op te pakken, verwachten wij dat je HBO werk- en denkniveau hebt en in het bezit bent van je rijbewijs. Ook heb je ervaring opgedaan in een commerciële functie gefocust op (metaal)techniek (pré) of heb je minimaal 2 jaar ervaring in een commerciële functie binnen de flexbranche. 

Jouw toekomstige werkzaamheden:
 • Het opstellen en ten uitvoer brengen van salesplannen.
 • Het proactief benaderen van nieuwe klanten. Dit doe je middels bezoekafspraken en telefonische acquisitie.
 • Je bouwt aan een onbreekbare relatie met jouw klanten en kent hun behoeften.
 • Het up-to-date houden van je (commerciële)kennis en netwerk met betrekking op bouwend Nederland. Dit doe je door middel van het bezoeken van beurzen, vakdagen en netwerk-aangelegenheden.
 • Je draagt bij aan een optimale samenwerking met de accountmanager(s) binnendienst en recruiter(s) om zo de gestelde doelen te bereiken.
Wat krijg jij er voor terug:

Als je voor Artiflex kiest, dan werk je voor een stabiele, gezond groeiende speler in de flexmarkt. We zijn onafhankelijk en baas in eigen huis. Formeel en informeel gaan hand in hand en je hebt veel vrijheid. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatieven, ideeën en trainingen.

Afhankelijk van je ervaring, kennis en kunde, bieden wij je een bruto maandsalaris tussen € 2.000,- en € 3.000,-. met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden in de vorm van een aantrekkelijke bonusregeling, een pensioenregeling, een persoonlijk opleiding & -ontwikkelingsplan, de daarbij behorende carrièrekansen en reiskosten. 

Ben jij alles wat hierboven staat en meer? Wacht dan niet en reageer vandaag nog! Stuur jouw cv en bijbehorende motivatie naar Niels Nentjes: n.nentjes@artiflex.com. Hij neemt dan binnen één werkdag contact met je op. Ook inhoudelijke vragen over deze vacature beantwoordt Niels met alle plezier.

Recruiter

Wie zoeken wij?

Een recruiter voor onze vacature op vestiging Nijkerk. Je arriveert op de vestiging, net voor half 9 in de ochtend. Je zet een bak koffie. Of twee bakken koffie, scherp. Je eerste kandidaat van de dag arriveert namelijk zo voor een goed gesprek. Je hebt duidelijke lijnen uitgezet met je collega accountmanager buitendienst. Jouw kandidaat bepaalt het succes bij de klant. Echte vakmensen, daar staat Artiflex om bekend. Na je lunch duik je de vacaturebanken op. Speuren, aanspreken en binden. Je overlegt met de accountmanager binnendienst: “Waar zijn we naar op zoek? Hoe staat het ervoor met de lonen bij de laatste cao wijziging? Welke klanten staan op het punt ambassadeur van Artiflex te worden?” In alle hectiek blijf je kalm en bewaar je overzicht. En je hebt de juiste mensen. Ben je toch net de concurrentie een stap voor.

Als recruiter draag je zorg voor de juiste mensen op de juiste plek. De juiste match. Ben jij dé sociale (online)techneut, heb jij een neus voor vakkrachten, beschik je over een goede dosis people skills en heb je het in je om de juiste mensen te binden aan Artiflex? Dan ben jij in de race om onze nieuwe recruiter te worden!

Jouw job:

In de rol van recruiter ben je verantwoordelijk voor het selecteren, werven en binden van kandidaten aan Artiflex. Je bent een recruitment-specialist met een focus op de technische branche en daarnaast wordt je gekenmerkt als zelfstarter en beschik je over een goede dosis structuur. Jij krijgt energie van het hunten van vakmensen in de techniek en van het maken van de juiste match. Dit doe je door inzet van on- en offline communicatie, de samenwerking met de accountmanagers binnen- en buitendienst, het bezoeken van netwerk- aangelegenheden en de inzet van sociale media. Vanzelfsprekend houd je de nieuwste (online) trends en ontwikkelingen op het gebied van recruitment in de gaten en zet je deze actief in.

Jouw toekomstige werkzaamheden:
 • Je bent verantwoordelijk voor het algehele recruitmentproces van de vestiging Nijkerk.
 • Je gaat actief headhunten: je zoekt door middel van searching (vacaturebanken) en gesprekken de perfecte kandidaten voor openstaande vacatures in de sector techniek.
 • Je bezoekt netwerken en beurzen. Hier leg je contacten die van belang zijn voor het wervingsproces en ga je samenwerkingsverbanden aan met partijen die je hierbij kunnen helpen. 
 • Je schrijft vacatureteksten en draagt zorg voor de online én offline zichtbaarheid en vindbaarheid van Artiflex.
 • Het inzetten van de nieuwste technologie op het gebied van recruitment en social media ten behoeve van het recruitmentproces en het spotten van (online)recruitment trends en ontwikkelingen.
 • Je draagt bij aan een optimale samenwerking met de accountmanager(s) buitendienst en accountmanager(s) binnendienst om zo de gestelde doelen te bereiken.
Wij vragen daarom ook:

Dat je een vaardige gesprekspartner bent en een communicatieve schakelaar; je kunt zowel op klant niveau als op kandidaat niveau prima uit de voeten. Je hebt oprecht interesse in anderen. Je komt bij voorkeur uit de buurt van Nijkerk, Barneveld, Harderwijk, Putten of Ermelo.
 • Je hebt het in je om kansen te creëren voor kandidaat én Artiflex en kunt goed plannen en organiseren.
 • Je hebt een headhunters mentaliteit: je zoekt naar de beste kandidaten en neemt geen genoegen met minder. Zo bewaak je Artiflex kwalitatief. Om dit te bereiken maak je gebruik van een groot palet aan on- en offline tools om je doelen te bereiken.
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een recruitment functie of een andere functie als gerelateerd aan de uitzendbranche.
 • Je bent geïnteresseerd in technologie en ziet dit aspect als uitdaging om in te zetten in jouw werk als recruiter. Vanzelfsprekend ben je in het bezit van een rijbewijs, beschik je over HBO werk- en denkniveau en 40 uur per week beschikbaar.
 • En misschien wel de belangrijkste eis: je hebt het in je om een ambassadeur van Artiflex te zijn!
Wat krijg jij er voor terug:

Als je voor Artiflex kiest, dan werk je voor een stabiele, gezond groeiende speler in de flexmarkt. We zijn onafhankelijk en baas in eigen huis. Formeel en informeel gaan hand in hand en je hebt veel vrijheid. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatieven, ideeën en trainingen.

Afhankelijk van je ervaring, kennis en kunde, bieden wij je een bruto maandsalaris tussen € 2000,- en € 3000,-. Met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden in de vorm van een aantrekkelijke bonusregeling, een pensioenregeling, een persoonlijk opleidings- & ontwikkelingsplan, de daarbij behorende carrièrekansen en reiskosten.

Contactpersoon:

Niels Nentjes
n.nentjes@artiflex.com
06 15 30 86 07 

www.artiflex.com

Team Artiflex Nijkerk