Tweede plaats voor turner Demien Prinsen

Zaterdag 21 mei vond voor turner Demien Prinsen van GV Olympia Harderwijk de 2e wedstrijd van district Oost in Nijmegen op het programma. Het was voor Demien zijn 2e wedstrijd en tevens zijn finale. 

Hij wist het zilver mee naar huis te nemen 

Deze keer lukte het hem wel. Tijdens zijn eerste wedstrijd van de voorjaars competitie lag hij ook op koers voor een podium plek maar door een val moest hij het toen met een 4e plek doen. Nu turnde hij weer een zeer nette wedstrijd en maakte geen grote fouten en daarom mocht hij het zilver mee naar huis nemen.

Teamgenoot en nieuwkomer Max van der Horn turnde ook zijn 2e wedstrijd. Hij werd 12e. Een hele nette prestatie gezien het feit dat hij nog maar kort binnen de selectie turnt. Bij de jeugd kwamen Fillijn Koek en Roderick Bos uit. Voor hen was het de eerste wedstrijd. Zijn turnden een nette wedstrijd maar hun D-Score (moeilijkheid) was nog wat aan de lage kant I.V.M. de andere deelnemers. Daarom moesten zij het doen met een 12e en 14e plek. Zij hebben 11 juni nog een 2e wedstrijd in Didam waar ze gaan proberen hun D-Score te verhogen om zo hoger te eindigen.

Demien Prinsen tweede plaats
(Demien Prinsen links)