Twee momenten van herdenken in Drielanden

Mensen die het afgelopen jaar iemand hebben verloren zijn vrijdagavond 24 november welkom bij de Bogen aan het Triasplein 11, naast het wijkcentrum in Drielanden. 

Deze ruimte is dan sfeervol ingericht voor iedereen die iemand wil herdenken. Men kan op deze (koop)avond in- en uitlopen om een kaarsje te branden, stil te zijn, iets op te schrijven en eventueel even te praten.

Buiten worden kaarsjes aangeboden, zodat het winkelend publiek weet dat er ruimte is om stil te staan bij overleden familieleden, vrienden en buren. Het initiatief gaat uit van de Protestantse Gemeente De Regenboog. De pop-up herdenkingsruimte aan het Triasplein is vrijdagavond open van 18.30 tot 21.00 uur.

Ook zondag 26 november is er een mogelijkheid om te gedenken. In november gedenken christelijke kerken in de hele wereld hun overledenen van het afgelopen jaar. De leden uit de eigen kerk worden daar met name genoemd, maar ook voor de rouw van anderen is er speciale aandacht. De herdenkingsdienst in de Regenboog, Biezenplein 1, begint op zondag om 9.00 uur. Na afloop is er gelegenheid voor een persoonlijk gesprek met ds. David Kroeze, of men nu lid is van de kerk of niet. Informatie op pgharderwijk.nl.

Twee momenten van herdenking