Twaalfde keer IJS in Harderwijk

Het aftellen is begonnen. Het Oude Stadhuis op de Markt is versierd, de bloembakken zijn tijdelijk verplaatst en de pilaren van Heerlijk Harderwijk Winterstad prijken op verschillende prominente plaatsen in de stad. 

De ondernemers in de binnenstad van Harderwijk hebben reeds informatie ontvangen over de opbouwfase en de vrijwilligers van IJsclub Volmoed zijn geïnstrueerd. De twaalfde editie van Harderwijk op IJs komt eraan!

Het is dan ook niet raar als je de komende dagen de eerste materialen al ziet verschijnen op de Markt. Over minder dan een week bouwen stoere mannen de ijsvloer en de horecatent weer op, want volgende week donderdag 29 november is de opening van de beroemde kunstijsbaan. De oliebollenkraam van Rovers schuift ook weer aan, de stekker wordt in de geluidsinstallatie gestopt van Legabo en het vertrouwde plaatje is dan bijna compleet en kan in bedrijf genomen worden.
 
Zoek je schaatsen dus alvast op, want het gaat vriezen volgende week! Passen ze nog? Zitten ze goed in het vet? Verdienen ze nog een slijpbeurt? Kortom, bereid je voor! Want het duurt nog maar even of je doet weer mee met gratis peuterschaatsen, de gratis schaatslessen, het schoolschaatsen of draai je je rondjes tijdens de ‘vrij schaatsen’ blokken. Swingen tijdens Discoschaatsen kan ook, zelfs als je nog geen 12 jaar bent bij het KIDS Disco on Ice (5 t/m 11 jaar) op de vrijdagavonden tussen 17.15 uur en 18.45 uur.
 
Denk je er nog even aan dat je een 10-rittenkaarten voor het vrij schaatsen kunt kopen, zodat je ook nog eens met korting het ijs op kan. Ook leuk om voor je verjaardag te krijgen of wellicht vindt de Sint en de Kerstman het ook een origineel cadeau.
 
Zet ‘m in de agenda; vanaf donderdag 29 november ijspret in Harderwijk. Check ook even de website www.harderwijkopijs.nl voor openingstijden en verdere informatie.

Hardewijk op IJs

Sponsoren:
Multicopy
Univé
Da Gabriele
iQOUNT
Houthandel Albert van der Horst
Gert van Lunteren Verzekeringen
Auto Flevo
CAI
Van Drunen Installatiegroep BV
Van Wijnen
Wensink Harderwijk
Klaassen Bedrijfstextiel
Beddenspecialist den Herder
Eszet Handelsgroep
Randmeer Makelaars
Tomassen Reclame
De Hypotheekshop