Turners G.V. Olympia plaatsen zich voor finale

Afgelopen zaterdag was in Almelo de 2e plaatsingswedstrijd voor 3 turners van G.V. Olympia Harderwijk. In een groep van 47 jongens wist Demiën Prinsen wederom het goud te pakken.

2e Plaatsingswedstrijd voor 3 turners van Olympia

Niels de Schipper werd knap 4e, op maar 0,1 afstand van de nummer 3. Tygo Dijkema heeft zichzelf enorm overtroffen, hij werd 13e waar hij de vorige wedstrijd nog 33e werd. Demiën en Niels hebben zich met deze resultaten zeker weten te plaatsen voor de districtsfinale, voor Tygo worden het 2 spannende weken afwachten. Deze districtsfinale is 23 maart in Putten.

Ook heeft op zaterdag 2 februari de tweede plaatsingswedstrijd plaatsgevonden van de 4e divisie

Melody Roede, Amy van der Horst en Naomi van Genderen hebben hieraan deelgenomen. In de categorie pupil 1 heeft Melody een mooie wedstrijd geturnd en ondanks de sterke concurrentie heeft Melody een 2e plaats weten te bemachtigen, waardoor zij als zeker is van een plek in de regiofinale. Amy en Naomi hebben geturnd in de categorie jeugd 2 en hebben een mooie vooruitgang geboekt. Beide turnsters hadden een sterkte concurrentie, maar hebben zich daar niet bij neergelegd. Waardoor Amy een 4e plek heeft gehaald en Naomi een 6e plek, met maar kleine verschillen in de eindscore. Op 16 maart hebben de turnsters hun laatste plaatsingswedstrijd waar nog even hard voor getraind gaat worden.

Zaterdag vond ook de regionale danswedstrijd in Harderwijk is de selectie D t/m 13 jaar van G.V. Olympia Harderwijk o.l.v Jorine Littel tweede geworden in hun categorie!

Het was voor zowel de juf als de meiden de eerste keer dat ze in deze categorie meededen. Een hele mooie prestatie! Goed gedaan meiden!