Triasrun, recreatieloop voor jong en oud in Drielanden

Zaterdag 5 september 2015 vindt tijdens het jaarlijkse Triasfeest (kleedjesmarkt) in de wijk Drielanden de Triasrun plaats.

Als vanouds is Harderwijk nauw verbonden aan sport. Daarom is er ook dit jaar gekozen voor een extra neven evenement waar Harderwijk veel affiniteit mee heeft, namelijk het hardlopen.

De Triasrun wordt door de wijkvereniging in nauwe samenwerking georganiseerd met atletiekvereniging ATHLOS uit Harderwijk. Deze puur recreatieve hardloopwedstrijd voor jong en oud biedt startmogelijkheden op de afstanden van de Kidsrun circa 1 km (start 12:00 uur) en de 5 en 10 km (start 12.30 uur).

Kleedruimte is beschikbaar in Sporthal De Bogen en er kan worden geparkeerd op P-1 of P-2 bij winkelcentrum Drielanden.
Deelnemers uit Harderwijk worden verzocht op de fiets te komen. De fietsenstalling bevindt zich op de binnenplaats van MFC De Bogen, achter het wijkontmoetingscentrum (ingang sporthal).
Voor inschrijving kan men terecht op de websites van Wijkvereniging Drielanden en van ATHLOS respectievelijk www.wijkverenigingdrielanden.nl en www.athlos.nl, t/m 1 sept 2015.

Op de dag zelf kan dit nog vanaf 10:00 uur tot een half uur voor de start in de Triaszaal van het MFC De Bogen. Hier kunnen ook de startnummers worden opgehaald. Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 Kidsrun en € 3,50 voor de 5 en 10 km.

Het parkoers loopt via verharde wegen en (fiets)paden en de prijsuitreiking vindt plaats om 13:30 uur op het Triasplein bij de locatie van DJ Peer.
triasrun 2015 triasfeest wijkvereniging drielanden