Triasfeest en Triasrun 2018

Op 1 september 2018 is er weer een groot Triasfeest op en rondom het Triasplein in de wijk Drielanden.

Triasfeest en Triasrun Drielanden 2018

Het is een leuk en gezellig wijkfeest voor jong en oud. De muziek wordt verzorgd door DJ Paul en er zijn diverse optredens op het podium bij de HEMA. Uiteraard is er weer een kleedjesmarkt met ruimte voor ca. 150 kleedjes. De kinderen kunnen zich weer vermaken op een heus speelplein ‘Kidsplaza’ op de parkeerplaats naast de Operettedreef. Hier staan een surfsimulator, klimtoren, draaimolen en springkussen. Bij het Kidsplaza staan enkele standhouders met ijs, schaafijs, frisdrank en diverse broodjes en een terras! Ook is er weer een poffertjeskraam die gratis poffertjes verstrekt, zolang de voorraad strekt,  aanwezig. 

Muziek

Dit jaar wordt de muziek verzorgd door DJ Paul. Verder treden op het podium voor de HEMA dit jaar op: Anouks Dance Experience, Funky Fit en Sportschool van den Hoofdakker. Verder zorgt ook het dweilorkest De Blad Bloazers voor een muzikaal intermezzo op en rond het podium.
Om 12.00uur start de Triasrun, een hardloop recreatiewedstrijd voor jong en oud door het (winkel)centrum van de wijk met afstanden van 1km (kidsrun), 5km en 10km. 

Valkenier

Het absolute hoogtepunt is een demonstratie van een ons zeer bekende valkenier in het Muziekpark. Hier wordt omstreeks 14.15 uur door Valkerij Rijssen een prachtige show gegeven met zijn verschillende roofvogels, zoals hij dat ook in 2014 en 2016 heeft gedaan. Er zijn ook altijd wel fotomomentjes voor ouders en kinderen om zich met een van deze prachtige en goed verzorgde foto’s te laten vereeuwigen.
Tot slot is nog de aanwezigheid van de ons alom bekende viskraam uit Spakenburg het noemen zeker waard!

Het bestuur van Wijkvereniging Drielanden wenst bewoners, deelnemers en bezoekers heel veel plezier op het Triasfeest 2018.

Kleedjesmarkt Triasfeest Drielanden Harderwijk