Trendy Oranjeconcert

Het Harderwijks Mannenkoor (HMK) laat op Koningsdag een volle kerk traditiegetrouw van hun zang genieten. 

Dit jaar bijzonder vanwege de steun van 20 kleinkinderen van de zangersmannen die ook hun stemmetjes apart laten horen.

Koningsdag

Het HMK is te bewonderen op vrijdag 27 april 2017 vanaf 16.00 uur in de Grote Kerk van Harderwijk (de kerk is open vanaf 15.30 uur). Het koor brengt een verscheidenheid aan liederen: van het klassieke 'Domine salvum fac Regem nostrum' via ‘Rock-a my soul’ (negro spiritual) naar de Vera Lynn-Medley.

Er is een keur aan Oranje-liedjes waarbij de toeschouwers mogen meezingen. Het HMK staat onder leiding van inspirerend dirigent en pianist Jimco Zijlstra. Bert Elbertsen speelt op het orgel en Theo Gerrits is de bassolist. Wilma Schouten stuurt het Oranje Kinderkoor aan die met een eigen repertoire komt zoals ‘Sing a song for the peace’.

Samen met het HMK laten zij in ‘’t Zijn de kleine dingen die het doen’ en ‘Mensen geef elkaar de hand’ van zich horen. Omdat er nauwelijks subsidie meer is, is het HMK genoodzaakt een toegangsprijs te vragen: € 5,00 p.p. en € 3,00 voor kinderen tot 12 jaar.

Kaarten
Kaarten zijn verkijgbaar bij de mannenkoor-leden, maar ook bij Primera Luttekepoortstraat 8, Primera Drielanden Trias 80, Readshop Stadsdennen P.C. Hoofdplein 12 te Harderwijk en voor de aanvang in de Grote Kerk.

Kleinkinderen van leden Harderwijks Mannenkoor