Toen ik gisterochtend opstond had ik niet gedacht dat ik dit vandaag zou meemaken

Amber Pasman - Vanmiddagmiddag 15 september ging ik naar mijn opa toe, omdat mijn moeder en zusje daar ook waren. Wanneer ik boven in de flat ben en over de gallerij loop zie ik opeens een grijs/zilver busje staan met de achterdeuren open. 

Vervolgens zie ik een getinte man, normaal postuur en rond de 30 waarschijnlijk. Ik zie dat hij mijn moeders elektrische fiets die op slot staat optilt en richting zijn busje tilt. Ik schreeuw naar hem; "meneer wat doet u?!

" Hij hoort mij niet en ik schreeuw nog een keer; "hey!" Zodra de man mij zag liet hij de fiets vallen en gooit zo snel mogelijk het busje dicht en wilt wegrijden. I

k weet niet wat er op dat moment in me omging, maar het eerste wat in me naar boven komt is dat ik een foto moet maken. Ik maak snel een foto van het busje en het kenteken. Vervolgens heb ik de politie gebeld, het verhaal verteld, de foto opgestuurd en aangifte gedaan. Helaas heeft de politie de man en het busje nog niet kunnen vinden.

Wat een schoften lopen er toch rond op deze wereld, blijf toch van andermans spullen af. De fiets van mijn moeder is voor haar haar vervoer middel waar ze echt niet zonder kan. Gelukkig was ik op het juiste moment op de juiste plek waardoor mijn moeder haar fiets nog heeft!

Mensen pas op met je elektrische fiets, ze zijn erg gewild bij dieven. Zorg dus altijd voor een extra beveiliging op je fiets!

Op de foto's is het busje en het kenteken te zien. Pas op voor dit busje en wanneer je dit busje ziet of herkent meldt dit dan alsjeblieft bij de politie!!!

Kenteken: 44-VX-GD
Auto: Peugeot Expert
Locatie: Harderwijk, Stadsdennen, P.C.Boutenslaan

Busje met gestolen elektrische fiets Harderwijk