Thuishuiselijke Winter Woensdagen 2023 start op 1 februari

Op woensdag 1 februari gaan de Thuishuiselijke Winter Woensdagen van 2023 van Stichting Thuishuis Harderwijk van start. 

De komende woensdagen maken een groep vrijwilligers van Stichting Thuishuis Harderwijk, de medewerkers van Holy Moly en de gemeente Harderwijk de gezellige Thuishuiselijke Winter Woensdagen mogelijk

Iedere woensdagmorgen in de maanden februari en maart willen de vrijwilligers wat plezier en gezelligheid brengen aan alleengaande ouderen in Harderwijk. De Thuishuiselijke Winter Woensdagen vinden plaats in Holy Moly Cantina aan de Markt 6 te Harderwijk.

Vanaf woensdag 1 februari bent u zonder opgave van 10.30 tot 12.00 uur van harte welkom om langs te komen tijdens deze Thuishuiselijke Winter Woensdagen, voor een gratis kopje koffie of thee, een praatje en wat gezelligheid.

Deze bijeenkomsten zijn toegankelijk voor alleenstaande 60-plussers, die het gezellig vinden een woensdagochtend met leeftijd -of generatiegenoten door te brengen en/of wat hulp kunnen gebruiken van een vrijwilliger. Meedoen is gratis en u hoeft alleen maar aan te schuiven.

Wilt u graag wat meer informatie over deze of andere activiteiten van Stichting Thuishuis Harderwijk? Dan kunt u een mail sturen naar [email protected] of bellen met de coördinator, Natascha Kruger: 06-44486054. U bent van harte welkom!