Theaterspektakel ‘Vlees en bloed’ over familie!

De Theaterwerkplaats Harderwijk speelt op 19, 20, 26 en 27 januari 2018 het theaterstuk ‘Vlees en bloed’. 

De voorstellingen worden gespeeld in de theaterzaal van Cultuurkust aan het Kloosterplein in Harderwijk en beginnen om 20.15 uur.

De spelers hebben onder leiding van regisseur Bernice Horst met een aantal gastregisseurs gewerkt aan het theaterstuk. Op basis van verschillende vormen van improvisaties is er een theaterstuk ontstaan over herkenbare maar ook onherkenbare familiesituaties.
Familie

“Familie bindt, schuurt, vernedert, omarmt, kwetst, helpt, beschaamt, komt en verdwijnt. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen gedachten over familie. Ook mijn spelers. Daar gaat deze voorstelling over”, aldus regisseur Bernice Horst.

Montagevoorstelling

De voorstelling is ‘Vlees en bloed’ is een montagevoorstelling, een verzameling van ideeën en improvisaties uit familieverbanden, een collage van beelden en verhalen die uit hun familiebanden zijn losgerukt.

Gastregisseurs

“Ik heb veel collega regisseurs elk met een eigen specifiek en kenmerkend regiestijl en dat levert voor improvisaties hele mooie en waardevolle scenes op.” Met regieassistent Nelly Hettasch en de spelers is de regisseer verder gaan boetseren. “Toen we begonnen hadden we niets en nu hebben we heel veel materiaal. We moesten zelfs schrappen”, aldus Horst

Regie en cast

Bernice Horst heeft als regisseur bij de Theaterwerkplaats meerdere producties op haar naam staan. De spelers in de theaterproductie ‘Vlees en bloed’ zijn Willem Boone, Sylvie Donnadieu, Henk Epskamp, Jan van ’t Ende, José Hammenga, Wietse Hummel, Marjolein Schölvinck, Herman Schoorlemmer en Colette van Vuurde. 
  • Datum: 19, 20, 26 en 27 januari 2018
  • Plaats: Theaterzaal Cultuurkust Harderwijk
  • Aanvang: 20.15 uur
  • Entree : € 12,50
Kaarten: te reserveren via www.theaterwerkplaatsharderwijk.nl
 
Dit jaar bestaat Theaterwerkplaats Harderwijk 25 jaar. Voor meer informatie over onze activiteiten ga naar onze website

Theater voorstelling Vlees en Bloed Harderwijk