Tentweek 2018

Van 20 t/m 24 augustus 2018 (in de laatste week van de schoolvakantie) wordt een evangelisatieweek gehouden in een grote tent op het Kerkplein voor de Grote Kerk in Harderwijk.

Er worden dan allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud rond het thema ‘LEEF”. Op 2 ochtenden (dinsdag 21 en donderdag 23 augustus) wordt in de tent KinderbijbelKlub gehouden voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Op maandagavond 20 augustus is een Sing-In met de band Lighthouse. Op dinsdagavond 21-08 is er een interactieve workshop over ‘mindful met Jezus’. Woensdagmorgen is er ontbijt in de Tent en standswandeling en ’s avonds een tieneravond. Op donderdagmiddag is er het traditionele pannenkoekenrestaurant. Op vrijdagmorgen 24 augustus is een kinderconcert met Marcel Zimmer.

Meer informatie over deze Tentweek en het volledige programma is te vinden op www.tentweekharderwijk.nl. De tentweek wordt georganiseerd door de Hervormde Gemeente, de Christelijke Gereformeerde Kerk en de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt in Harderwijk.