Te koop in Harderwijk: Keizerstraat 17

Altijd al een B&B in de binnenstad van Harderwijk willen beginnen? Bij deze charmante tweekapper met groot bijgebouw en heerlijke tuin zijn er mogelijkheden!

Een prachtig pand met veel ruimte en een prima ligging in de binnenstad. Het sfeervolle huis beschikt over een ruime woonkamer-en-suite met houten vloer, gashaard en glas-in-lood suitedeuren. De ruimte is zodanig dat variëren met de indeling goed mogelijk is.

De prachtige woonkeuken is voorzien van allerhande inbouwapparatuur en beschikt over openslaande deuren naar de tuin. Op de 1e verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en een badkamer met hoekbad, 2e toilet en wastafel. De via een vaste trap bereikbare grote zolder biedt eveneens veel ruimte.

Heel verrassend is het bijgebouw!
Deze is deels in gebruik als berging maar ook een studeerkamer, badkamer met douche en toilet én een grote zolder maken hier deel van uit.

Het huis is natuurlijk voorzien van centrale verwarming (Vaillant combiketel 2017) en grotendeels dubbel glas. Kortom: een machtig pand met een woonoppervlak van bijna 130 m² en een groot bijgebouw waar je echt van gaat genieten.

INDELING
Begane grond : Entree toilet, woonkamer-en-suite met woonkeuken.
1e Verdieping : Overloop, 2 slaapkamers, badkamer.
2e Verdieping : Vaste trap naar slaapzolder.

Aanvaarding: in overleg.

Vraagprijs € 429.500,= k.k.

Keizerstraat 17 Harderwijk woonkamer
Keizerstraat 17 Harderwijk keuken
Keizerstraat 17 Harderwijk woonkamer
Keizerstraa 17 Harderwijk tuin

Bekijk hier alle foto's

Bart Jansen Makelaars

Adresgegevens

Engelserf 28
3843 BE Harderwijk

Telefoon

T. 0341-419177

Meer info