Tafelronde Harderwijk en restaurant Caert trakteren zorg op dinerbox

Tafelronde Harderwijk heeft in samenwerking met Restaurant Caert een initiatief opgezet om de zorgmedewerkers in Harderwijk en omstreken te bedanken voor hun inzet tijdens de corona crisis.

Voor maar liefst 75 zorgmedewerkers werd er een dinerbox voor twee personen verzorgd met daarin de lekkerste gerechten en een heerlijk flesje wijn.

“Omdat wij vinden dat ze na deze turbulente tijd wel een lekker avondje hebben verdiend”, geeft initiatiefnemer Dennis Niemel (38) aan.
 
Tafelronde Harderwijk is een club van ondernemende mannen tussen de 25-40 jaar die graag iets extra’s bijdragen aan de maatschappij. Dit doen ze onder andere middels de stichting Durf Te Dromen waarmee ze dromen van Harderwijkers uit laten komen.

Het ging de initiatiefnemers dit keer juist om de zorgmedewerkers die tijdens de corona crisis wat minder in de spotlight stonden.

Daarom werden medewerkers van het Corona Kernteam van ’s Heeren Loo, groepsmedewerkers van ’s Heeren Loo en Groot Emaus en personeel van de Medicamus Spoedpost Harderwijk dit keer in het zonnetje gezet.
 
“Het is voor deze mensen erg vanzelfsprekend om de zorg van andere op zich te nemen, maar wij vinden dat juist heel bijzonder. Helemaal in deze tijd. Vandaar dat we graag wat voor ze terugdoen”.
 
Afgelopen woensdag werden de dinerboxen op de locaties en in veel gevallen bij de zorgmedewerkers thuis bezorgd.
 
Tafelronde Harderwijk en Caert trakteren zorg op dinerbox Tafelronde Harderwijk en Caert trakteren zorg op dinerbox