Super Recruiters opgelet!

Vlotte Tantes Veluwe is voor een leuke klant in Ermelo opzoek naar een Corporate Recruiter. In deze veelzijdige job ben je recruiter, salesprofessional, relatiebeheerder en hr medewerker in één.

Corporate Recruiter/HR

Heb jij oog voor talent, ervaring op HR gebied en ben je op je plek bij een online bureau, dan is dit misschien wel de rol voor jou! Voor een keihard groeiende opdrachtgever in Ermelo zoekt Vlotte Tantes Veluwe een Corporate Recruiter/HR (24-40 uur).

Binnen deze rol word jij verantwoordelijk voor het aantrekken en behouden van nieuwe collega’s. Als een ware ambassadeur ben jij in staat om de organisatie neer te zetten als ‘great place to work’. Je weet welke wegen je moet bewandelen om talenten te vinden en herkent talent met je ogen dicht. Eenmaal aan boord zorg jij ervoor dat het je collega’s aan niks ontbreekt. Je verzorgt de onboarding en noodzakelijke opleidingen/trainingen om iedereen up to speed te houden.

Het zou mooi zijn als je zo’n 3-5 jaar ervaring hebt als Recruiter en idealiter heb je ervaring met HR-werkzaamheden als talentenontwikkeling. En mocht je dan ook nog kennis van het Nederlandse arbeidsrecht en socialezekerheidswet hebben, dan worden wij helemaal blij.

Een jong, fanatiek en fris team van digital professionals kijkt uit naar jouw komst! Oh, en niet onbelangrijk… zowel primair als secundair zit het qua arbeidsvoorwaarden helemaal goed bij deze te gekke club!

Heb jij interesse in deze gave vacature of ken jij iemand, laat het weten! [email protected] of 06 51909386

Vlotte Tantes de Veluwe

Adresgegevens


Veluwe

Telefoon

T. 06-51909386

Meer info