Suez Bedrijven Dart Competitie weer gestart

De bedrijven dartcompetitie van Suez is voor het 16de seizoen van start gegaan, er doen ook dit seizoen weer 12 teams mee. Er wordt weer gespeeld op de woensdagavond in het Havenkwartier aan de Burgemeester Kemperstraat te Harderwijk.

v/d Bosch Installatie mocht de eerste avond beginnen tegen de Persgroep Harderwijk.

Bij de singles was het de persgroep die liet zien dat ze ondanks de vakantie toch nog wel eens een pijltje gooiden en v/d Bosch moest er weer helemaal inkomen, het werd 3-1 voor de persgroep, bij de koppels pakte de persgroep alle 4 de punten en ook de teams ronde was voor hen, wat de eindstand bepaalde op 8-1.

Suez Harderwijk speelde een mooie wedstrijd tegen Autobedrijf Kok.

In deze onderlinge strijd ging het bij elke single erom wie de laatste van de 5 legs pakte en telkens weer was het Suez die op tijd de beslissende dubbel gooide en wonnen ze er 3 van de 4 , bij de koppels pakte Suez alle 4 de punten en ook was de teams ronde voor hen en verloor Autobedrijf Kok met 8-1 van hen.

WAC Car cleaning is een nieuw team dat in de plaats gekomen is voor de Drijvende Ambacht School.

WAC Car Cleaning mocht aantreden tegen het andere nieuwe team van Barre Wienter dat in de plaats is gekomen voor v. Ramshorst, bij singles liep het niet echt voor WAC die hier maar slechts 1 puntje pakte, bij de koppels liep het iets beter, maar wist Barre Wienter in de beslissende leg de dubbel net iets eerder te gooien en pakten deze ook hier 3 van de 4 punten, de teams ronde was ook voor Barre Wienter die hierdoor met 7-2 van WAC Car cleaning wisten te winnen.

JHD Dienstverlening trad aan tegen Primera/Zwet.

Hier liet JHD bij de singles meteen zien dat ze vorig seizoen niet voor niets kampioen zijn geworden en werd het 3-1, ook bij de koppels kon Primera/Zwet slechts 1 puntje van JHD afpakken, tevens verloren zij ook nog eens de teams ronde wat de eindstand bepaalde op 7-2 voor JHD.

Peter Epe Tuinhout speelde een mooie partij tegen cafetaria/catering v/d Berg.

Bij de single werden de punten netjes gedeeld, daar v/d Berg telkens verzuimde om te checken (2-2), door de koppels goed in te delen was hier Peter Epe oppermachtig en pakten ze alle 4 de punten, de teams ronde was toch nog voor v/d Berg wat de eindstand bepaalde op 6-3 voor Peter Epe Tuinhout. Jari Jansen gooide een 180er voor v/d Berg en Arjan Bos gooide de hoogste finish voor Peter Epe Tuinhout met 116.

v/d Berg Glas mocht het deze avond opnemen tegen B&B Bootverhuur.

Bij de singles liep het perfect voor de spelers van v/d Berg en wonnen ze deze alle 4, maar door de koppels sterk in te delen kwam B&B Bootverhuur weer mooi terug en pakten zij hier 4 punten, door de teams ronde te winnen wist v/d Berg Glas toch nog de overwinning naar zich toe te trekken. Eindstand 5-4.  Jan v. Woerkom gooide een 180er voor v/d Berg Glas.