Sterker dan je denkt

Iedereen krijgt te maken met tegenslagen in het leven. We gaan hier verschillend mee om. In zak en as zitten,  je kwetsbaar blijven voelen, het glas half leeg of het glas half vol.  

Herkenbaar? Enig idee hoe jij kunt groeien door wat je meemaakt? En wat is het verschil tussen bezwijken, overleven en herstellen? Op welke manier kunnen moeilijkheden je leven positief veranderen? Wat heb jij in huis om sterker, krachtiger, wijzer te worden?

Ook jíj bent sterker dan je denkt. Ontdek dit én meer tijdens de Inspiratiedag van Oh, zit het zo! op zaterdag 12 juni.

Een ding is zeker: Anja van der Pol, coach bij Oh, zit het zo! zet je aan het denken deze dag. Ze spreekt over welke invloed tegenslag kan hebben én wat jij nodig hebt om je leven uiteindelijk ook in positieve zin te veranderen. Met medewerking van theatermaker Theo  Tomassen - hij raakt je met muziek en tekst op zijn eigen wijze.

Ook gaan we wandelend de prachtige omgeving van Theeschenkerij Mossel in Otterlo verkennen. Kleine oefeningen in de natuur geven jou inzicht in hoe jij persoonlijk met dit thema aan de slag kunt. Tussendoor geniet je van een heerlijke lunch op het terras en live-muziek tijdens de koffie. Kortom: een ontspannen dag waarin je nieuwe inzichten opdoet!

Dus noteer de datum vast in je agenda, nodig je vriendin uit of geef dit cadeau aan je moeder

Weer of geen weer, de Inspiratiedag gaat door. Bij onweer is er een alternatief programma. De locatie leent zich goed voor het houden van 1,5 meter afstand. Als het coronavirus of de -maatregelen toch roet in het eten gooien, kun je kosteloos annuleren.
  • Wanneer:  Zaterdag 12 juni
  • Tijd:           10:00 – 16:00 uur
  • Locatie:     Theeschenkerij Mossel Mosselseweg 2 6731 SK te Otterlo

Extra leuk: omdat ik, Anja, op 12 juni jarig ben, trakteer ik met een stevige korting. Je betaalt daarom 55 euro in plaats van 65 euro. Dit is inclusief lunch, thee & koffie en andere lekkere dingen.

Aanmelden? Ga snel naar Ohzithetzo.nl

Sterker dan je denkt Oh zit dat zo