Sterk techniekonderwijs

Sterk techniekonderwijs op de Noordwest-Veluwe. Dat is waar het Morgen College Harderwijk en het Nuborgh College Elburg hun krachten voor willen bundelen.

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft extra geld uitgetrokken voor techniekonderwijs op het vmbo.

De komende jaren staan in het teken van regionale  samenwerking tussen vmbo-scholen om zo doorlopende leerlijnen te creëren met het mbo en de samenwerking met het bedrijfsleven te versterken. Het Morgen College en het Nuborgh College hebben hun plannen voorgelegd aan de beoordelingscommissie STO, die namens het Ministerie van OCW de subsidies verstrekt en kregen groen licht.
                                               
Graag vertellen de directeuren van beide locaties, Edwin Blok en Wilco Leeflang, u over hun plannen tijdens de kick-off bijeenkomst van vrijdag 31 januari, vanaf 15.30 uur, op het Nuborgh College, Kruidenlaan 1 in Elburg.  Een kort én afwisselend programma met aansluitend de ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.
 
Graag horen we voor donderdag 30 januari of u hierbij aanwezig wilt zijn. U kunt uw aanwezigheid kenbaar maken door een mail te sturen naar [email protected].