Steak je BBQ maar vast aan: dát wordt genieten!

Ambachtelijk slager Peter Schiffmacher heeft in zijn vakantie niet stilgezeten: voor jouw barbecue haalde hij alvast het mooiste en malste vlees naar zijn slagerij in de Luttekepoortstraat (vlakbij de – gratis – Houtwalgarage).

Vanaf maandag 10 augustus tien dagen lang krijg je aanbiedingen van vlees van diervriendelijke opfok én de hoogste kwaliteit. Zoals een flinke T-bone van het -Black Angus Aberdeen-rund: Scottish Prime Beef! En Tomahawks en Côte de boeuf van het Franse Blonde d’Aquitaine-rund.

T-bone van Black Angus Aberdeen                       100 gram nu € 3,20
Het Black Angus Aberdeen-rund komt oorspronkelijk uit Schotland. Dit stuk Scottish Prime Beef vormt het smakelijkste hoogtepunt van elke BBQ-minnaar of –minnares. Rustig aanbraden, rustig opwarmen en goed laten nagaren, dan krijg je gegarandeerd een mals stuk vlees op je bord.

Tomahawk van Blonde d’Aquitaine                         100 gram nu € 2,75
Mals, fijndradig en smaakvol, iets mager zelfs. Zo kun je het vlees typeren van het jonge runderras Blonde d´Aquitaine. In Zuid-Frankrijk zie je veel van deze blonde runderen rondlopen. Fijnproevers waarderen het verse, malse vlees van deze sterke dieren. Een echte topper voor de grill of BBQ!

Tomahawk Slagerij Schiffmacher Harderwijk
 
Côte de Boeuf van Blonde d’Aquitaine                  100 gram nu € 2,45

Côte de Boeuf Slagerij Schiffmacher

Black Angus Flat iron Sukade                                        100 gram nu € 2,45
Vraag slager Peter en hij maakt van zijn mooiste sukadelappen een ‘flat iron’. Heerlijk op de grill of BBQ, maar ook in de pan in enkele minuten bereid smaakt dit stuk vlees vaak lekkerder dan een mooie biefstuk.

Slager Peter: ‘Dat dit vlees zó mals en lekker is, komt omdat de dieren in alle rust en diervriendelijk zijn opgegroeid en tenminste 120 dagen gevoerd met graan. Daardoor is het vlees prachtig gemarmerd. De fijne lijntjes vet smelten tijdens het verhitten op de barbecue, op de grill of in de pan en geven een geweldige smaakbeleving. Wel even kort laten nagaren; dan smaakt het nóg malser en sappiger!

Black Angus Rib Eye                                                   100 gram nu € 3,60
Nóg malser en lekkerder kan haast niet: deze Rib Eye smelt in de mond: je proeft de enorme grasvlaktes waar deze machtige runderen hun leven lang mochten grazen.

Black Angus Sukadelappen                                                   100 gram nu € 1,75
Als slotaanbieding voor de sudderaars onder ons: de meest gewilde en best verkochte sukadelappen van Black Angus. Makkelijk klaar te maken: even aanbraden en dan anderhalf uur zo zachtjes mogelijk laten sudderen. Extra voordelig! Vraag naar het gratis recept!
 
Alle voordeelaanbiedingen gelden tot en met woensdag 20 augustus en: op is op, dus wees er op tijd bij! - Slagerij Schiffmacher - Luttekepoortstraat 32 - tel.: 0341 412 033