Startschot Sportwijzer bij schietvereniging Willem Tell

Op dinsdag 27 oktober opende wethouder Christianne van der Wal de Sportwijzer bij Schietvereniging Willem Tell. 

Om 19.00 uur werd het startschot gegeven bij de schietvereniging. De schietvereniging is één van de ruim twintig aanbieders die meedoen met de najaarseditie van de Sportwijzer.

De sportwijzer is een project voor alle kinderen van de groepen 3 tot en met 8 van de Harderwijker en Hierdense basisscholen. Doel van het project is basisschoolleerlingen te stimuleren om te gaan sporten. Met Sportwijzer kunnen kinderen zelf ervaren hoe leuk sport is. Daarnaast houdt bewegen je gezond en leren kinderen van sporten ook samenwerken en samen spelen. Ook in deze editie kunnen ouders weer mee doen! Ook voor ouders zijn er verschillende cursussen waarvoor ze kunnen inschrijven, zoals bijvoorbeeld jazzdans, handbal of basketbal
 
De cursussen van de najaarseditie starten vanaf 26 oktober en lopen door tot januari 2016. De inschrijving is inmiddels gestart. Er zijn verschillende cursussen, variërend van kempo kuntao tot gymnastiek en van mountainbiken tot zumba. Inschrijven en meer informatie kan via www.sportwijzerharderwijk.nl.