Starterscursus Nordic Walking

Op maandagmorgen 8 april start Atletiekvereniging Athlos in Harderwijk weer met een beginnerscursus Nordic Walking. In 6 lessen leer je de basistechniek van deze sport.

Met Nordic Walken verbeter je niet alleen je conditie maar versterk je ook de spieren van je armen, benen en romp. Door het gebruik van poles (stokken) train je meer spieren dan bij gewoon wandelen.

We lopen altijd in het bos en drinken na afloop gezellig wat in het clubhuis. De cursus wordt gegeven op 6 maandagochtenden van 9.00 tot 10.30 uur in april en mei. Tijdens de cursus kun je poles van de vereniging gebruiken.

Na afloop van de cursus bepaal je in overleg met de trainer of je op dinsdag-, donderdag vrijdag- of zaterdagochtend verder gaat wandelen. Er zijn groepen op verschillende niveaus. Ook wandelaars zijn welkom. De cursusdagen zijn: 8 april, 15 april, 29 april, 6 mei, 13 mei en 20 mei. Na deze lessen zullen we in overleg een keer meelopen met de andere groepen.

De cursus kost 40 euro inclusief thee of koffie na afloop. Kijk voor meer informatie op www.athlos.nl (wandelsport) of neem contact op met Ria van ’t Slot , 06-10864221, wandelsport@athlos.nl.

Nordic walking bij Ahtlos Harderwijk