Start cursussen Sport- en Cultuurwijzer 2020

Op woensdag 12 februari vanaf 13.00 uur start de inschrijving voor cursussen op gebied van sport en cultuur. De cursussen zijn bedoeld voor iedereen uit Harderwijk en Hierden, jong en oud.

Het aanbod is afgestemd op de diverse interesses van Harderwijkers en Hierdenaren.

Zij kunnen gratis of tegen een kleine vergoeding kennismaken met verschillende activiteiten zonder direct lid te worden. De cursussen zijn van 2 maart tot en met 24 april. Het aanbod bekijken en inschrijven kan via gaharderwijk.nl
 
Samenwerking met sport- en cultuuraanbieders
De Sport- en Cultuurwijzer zijn al een aantal jaar een begrip in Harderwijk. Door deel te nemen aan de activiteiten, ervaren zij hoe leuk sport, bewegen en cultuur zijn. De gemeente organiseert de Sport- en Cultuurwijzer samen met 45 sport- en culturele organisaties in Harderwijk en Hierden. Zij bieden meer dan 100 cursussen aan. Het succes van de Sport- en Cultuurwijzer is mede aan hen te danken. Dankzij hun inzet kunnen wij steeds meer kinderen en volwassenen stimuleren om te gaan sporten en met culturele activiteiten mee te doen. En door de bereidwilligheid en steun van de verenigingen, organisaties en vele vrijwilligers is er elk jaar weer een leuk en gevarieerd aanbod om uit te kiezen.
 
Nieuwe uitstraling Sport- en Cultuurwijzer
De Sport- en Cultuurwijzer hebben vanaf dit jaar een nieuwe stijl gekregen. De afgelopen jaren vielen de cursussen onder de website van Sportpas. Vanaf dit jaar worden de cursussen op gaharderwijk.nl aangeboden. GA Harderwijk is een samenwerking van Harderwijkse sport- en cultuurprofessionals.